Njih nista ne moze da razdvoji:Ovi znaci zodijaka su bivsi,ali ce se pomiriti!

Njih nista ne moze da razdvoji:Ovi znaci zodijaka su bivsi,ali ce se pomiriti!

2022-12-10 0 By Admin

STRELAC

Nista vam sada ne ide od ruke. Deluje vam da je sve otislo u nekom pogresnom smeru. No, imajte na umu da je to samo do loseg polozaja zvezda i nista vise.  Dolaze vam dani kada cete morati o svemu dobro da razmislite. Da se zapitate sta je ono sto zelite i da se vodite time.

No, istina je da neko iz vase proslosti prema vama gaji jake emocije.  Rec je o osobi koja je i vama i dalje u srcu, ma koliko da se borili da je zaboravite. Ona ce vas uskoro pozvati. Dala je sve od sebe da vas zaboravi ali joj jednostavno nije poslo za rukom i to je ono sto moramo da kazemo. Zato i jeste vazno da naredni period iskoristite na najlepsi moguci nacin i da date sebi i svojoj ljubavi jos jednu sansu. Nekada nas zadnji pokusaj odvede do cilja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

    RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da ste vi voljeni. Da postoji neko ko o vama mnogo misli, mnogo masta, neko kome ste jako i iskreno vazni.Imajte na umu da je to neko iz vase proslosti. Da je samo pitanje dana kada ce  ta osoba da vas pozove i da vam kaze  sve sto misli, oseca, zeli. I ono sto je najvaznije od svega je da znate da toj osobi  treba da date sansu. Da je zaista doslo vreme da okrenete ledja proslosti u smislu da pokusate da zaboravite sta je bilo i krenete dalje sa tom osobom. Da joj date sansu. Zapravo, ne samo njoj. Da date sansu i sebi i njoj za srecu jer ljubav postoji.

 

Stranice: 1 2