Sledi magicnih sedam dana:Jednom  znaku sledi pravo cudo!

Sledi magicnih sedam dana:Jednom znaku sledi pravo cudo!

2023-12-11 0 By Admin

  Nova sedmica pocinje sa 12.12. i svakako da ce ovaj datum oznaciti nesto carobno, kao sto je i sam datum takav.

 OVAN

 

Vama sledi sedam dana kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ovo se pre svega odnosi na posao ali je cinjenica da su velike sanse da vam moze biti lepo i kada pricamo o emocijama. Cekaju vas neke odluke.

 

 BIK

Moramo da kazemo da postoji neko ko vas voli i do koga vam je jako stalo. Samo nemojte odustajati od onog sto zelite i posvetite se sebi. Sledi sedam dana kada cete moci da kazete da ste dobili nesto o cemu ste dugo mastali.

 

 BLIZANCI

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da ce ovih sedam dana biti idealni za ljubav. Da ce doci do toga da konacno upoznate nekoga ko ce vasem  zivotu dati jedan novi smisao. Znajte da vase srce najbolje zna sta je najbolje za vas.

 

 RAK

Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Mnogo vam znaci jedan rak i vrlo je vazno da znate da je on iskren i da prema vama oseca isto. Ceka vas velika sreca u danu koji je pred nama i uzivajte u tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze.  Znajte da nema sumnje da toj osobi treba da date priliku jer bi itekako mogla da vas usreci.

 

 DEVICA

Ono sto je bitno, dolazi do promena na bolje. U toku sedmice koja pocinje vi bi ste mogli doci do svog cilja i dobiti ono o cemu ste dugo mastali. Jako vam znaci jedan rak i zapitajte se da li je doslo pravo vreme da mu priznate da osecate isto.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2