Sve bi dali da mogu da vrate vreme,i da vrate vas:Evo ciji bivsi zeli jos jednu sansu!

Sve bi dali da mogu da vrate vreme,i da vrate vas:Evo ciji bivsi zeli jos jednu sansu!

2022-12-11 0 By Admin

 

   OVAN

Imajte na umu da sve moze da se vrati,samo vreme ne moze. Ali, kada postoje emocije, i kada su obostrane, da se itekako isplati preci preko ponosa. Zaboraviti na inat i na ego i uciniti onako kako nam nalaze srce. Vrlo je vazno da kazemo da su pred nama dani kada ce doci do iznenadjenja i kada ce sve u vasem zivotu da se promeni i okrene na bolje.

Bivsa ljubav zeli da joj date jos jednu sansu. Ako ste vi nju preboleli i ako vam je svejedno onda joj to i recite. Ali, ako u vama i dalje caruje ljubav, onda imajte na umu da bi ste trebali da razmislite o tome da toj osobi to i kazete. To je ono sto moramo da naglasimo.  Da znate da je zivot samo jedan i da treba u njemu da uzivate  na pravi nacin. Nekada se zaista isplati preci preko ponosa i zaboraviti na svoj inat, kako bi smo dobili srecu koju zelimo i zasluzujemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vreme je cudo. Moze da prodje ko zna koliko, ali ima tih nekih ljudi koje vecito pamtimo i koje nikada ne zaboravimo. Imajte na umu da neko iz vase proslosti zeli jos jednu sansu sa vama. Da joj zapravo nikada nije uspelo da vas zaboravi.

Mislite  o tome. Samo je zapravo pitanje kada cete saznati da osoba o kojoj mislite i dalje, oseca isto. Da i ona zeli jos jednu sansu. Vama i vasoj bivsoj ljubavi ce sudbina dati jos jednu sansu. Ali, samo vi znate da li je to ono sto je  za vas najbolje. Samo vi znate da li ste spremni da prastate, i da li ste spremni na to. Da li cete nastaviti tamo gde ste stali znate samo vi, no, cinjenica je da sansa za srecu postoji.

Stranice: 1 2