Ovi znaci ce oprostiti bivsoj ljubavi,a ona ce im ponovo slomiti srce!

Ovi znaci ce oprostiti bivsoj ljubavi,a ona ce im ponovo slomiti srce!

2022-12-12 0 By Admin

  U zivotima svakog od nas postoji jedna osoba koja je za nas posebna. Koja nam je dragocena. Koja je iznad svih drugih, ali nekada je to ona koja nije iskrena….

 

 

 RAK

Vi mnogo mislite o bivsoj ljubavi. Cinjenica je da ste na svaki moguci nacin pokusali da je zaboravite ali da vam nikada nije poslo za rukom. Ona je nekako bila i ostala neko do koga vam je stalo, neko koga niko nikada nije mogao da zameni.

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ta osoba uskoro da vam se javi, u slucaju da vec nije. Dobro zna da vam je stalo i da je posebna u vasem zivotu i nema nimalo sumnje da to koristi na jedan poseban nacin. Javice vam se i reci ce da se kaje. Da je u medjuvremenu shvatila koliko vi vredite, da joj je zao sto vas je povredila. Reci ce vam sve ono sto vi zelite da cujete jer je najveca moguca istina da vas dobro poznaje. Tacno zna sta treba da kaze i to je  cinjenica. Nemojte joj verovati. Nemojte dozvoliti ni da vam padne na pamet da joj oprostite i da pomislite da je iskrena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako joj date jos jednu sansu vi necete ni trepnuti, a vec ce doci do toga da vidite njeno pravo lice. Opet ce poceti da vas laze, da vam obecava, da vam se kune na vecnu ljubav, a igrace samo igre sa vama, nakon cega ce vas ostaviti. Ponovo ce vam slomiti srce, unistice vase samopouzdanje…   I zato, vasoj bivsoj ljubavi recite zbogom. Kada vam se javi, kada vas potrazi, budite jaki i recite joj da niste spremni da prastate. Da ne zelite to. Cak i ako vam se srce slomi pri tome, znajte da je bolje da ga lomite sami sebi nego da vam ona ponovo  uradi isto. Zasluzujete vise.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2