Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Velika sreca i prava ljubav u najavi…

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Velika sreca i prava ljubav u najavi…

2022-12-13 0 By Admin

 VAGA

Ovo ce biti dani za ljubav. Vrlo je moguce da cete tokom tri naredna dana dobiti sansu da se uverite u necije emocije. U tom slucaju ce doci do toga da vam ta osoba dokaze koliko je zapravo iskrena i koliko joj je stalo do toga da vas ima pored sebe.

 

 SKORPIJA

Ljubav vam je na prvom mestu. To je ono sto moramo da kazemo.Bitno je da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto naumite. Ako postoji neko do koga vam je stalo znajte da je sada pravo vreme da toj osobi kazete ono sto mislite, zelite i osecate.

 

 STRELAC

Ljubav je vase drugo ime. Dakle bitno je da znate ko je osoba koja prema vama gaji emocije i da razmislite o tome da li ta osoba zasluzuje da joj date priliku. Ako nas pitate za savet, znajte da nema bas nimalo sumnje da je ta osoba iskrena, a sve ostalo je samo na vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Vrlo je vazno da znate da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Moramo reci da je samo pitanje dana kada cete shvatiti da postoji neko ko  je dugo cekao na to da vam kaze sta misli, zeli i oseca. Uzivajte u danima pred nama.

 

 VODOLIJA

Konacno ce doci do toga da se vi uverite u neciju ljubav. Dugo ste cekali na to ali je moguce da su pred vama dani kada ce bas sve biti moguce. Samo nemojte odustajati, i imajte na umu da je zivot previse kratak da bi smo marili za inat i ponos.

 

 RIBE

Ljubomora vam pravi velike probleme.Sreca je ono sto vi imate ali ne znate u njoj da uzivate.Stalno sumnjate u voljenu osobu,a ona je odana i verna.Vreme je da promenite stav jer voljenu osobu jako boli vase nepoverenje.

Stranice: 1 2