Ako i dalje patis zbog bivse ljubavi:Evo da li sledi pomirenje!

Ako i dalje patis zbog bivse ljubavi:Evo da li sledi pomirenje!

2023-12-14 0 By Admin

 Neke veze su  zavrsene, a neke se samo tako zovu, dok je samo pitanje dana kada ce doci do pomirenja…

 

OVAN

Ako postoji patnja zbog bivse ljubavi imaj na umu da je to  uzaludno. Da se uzalud nadas jer je najveca moguca istina da je ta osoba krenula dalje. Ona vec ima nekoga  ko je cini srecnom,i vreme je da ti ucinis isto.

 

BIK

Moramo da kazemo da postoji neko do koga ti je jako stalo. Neko ko je spreman da ti na delu dokaze i pokaze svoje emocije. To je jako vazno da kazemo. I ono sto je najvaznije, nemoj da patis zbog bivse ljubavi vec je pozovi jer ona oseca isto.

 

BLIZANCI

Imaj na umu da dolaze dani kada ces saznati da  ne vredi da patis  zbog osobe iz proslosti. Te bivse ljubavi treba da ostanu bivse i to je najveca moguca  istina. Tebi tek slede dani za promene i neocekivane situacije.

 

RAK

Ono sto moramo reci jeste da je zaista za tebe bolje da krenes dalje i da ostavis iza sebe sve one ljude koji ne znaju da cene ono sto sa tobom imaju. Ili, one koji nisu znali da cene tvoju ljubav. Zaboravi proslost kako bi mogao da nadjes buducnost.

 

LAV

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da ti slede dani kada ces dobiti poruku od jedne bivse ljubavi. To je ono sto moramo naglasiti. Samo nemoj da odustajes i da stavis na prvo mesto svoj inat jer je ljubav vaznija od svega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Moramo biti iskreni i reci da je greska sto patis zbog bivse ljubavi jer ona odavno i ne misli na tebe. Vazno je da imas na umu da su pred tobom dani kada ce doci do velikih promena i iznenadjenja koje ne ocekujes.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2