Druga polovina meseca ovim znacima nece biti nimalo lepa,ni laka!

Druga polovina meseca ovim znacima nece biti nimalo lepa,ni laka!

2023-12-16 0 By Admin

 Sutra pocinje druga polovina meseca decembra, sledi nam sam kraj godine. No, nazalost, ovim znacima ce pasti jako tesko.

 

LAV

Druga polovina meseca ce  vama biti jako teska. To je ono sto moramo da kazemo. Doci ce do toga da vidite pravo lice nekoga do koga vam je stalo i cini se da ce vase srce biti slomljeno. Stvar je u tome sto ste vi osoba koja je iskrena i koja je uvek pokusavala da usreci one koje voli. Sto mislite da su svi isti kao vi i da svi zele svima samo dobro.

U vasoj blizini postoji neko do koga vam je jako stalo.Moguce je da je to osoba kojoj ste darovali svoju ljubav i srce na dlanu ali koja nikad nije znala da ceni ono sto je sa vama imala.Odnosno, ona je samo glumila da joj je stalo, ali sada dolaze dani za istinu. To je ono sto ce vam slomiti srce.

Druga polovina meseca moze da donese razocarenje,ali znajte da ce ovo biti lekcija nakon koje cete  drugacije posmatrati zivot. I nakon koje cete  nauciti da razlikujete dobre ljude od onih losih.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Neki pripadnici vaseg  znaka ce se silno kajati u danima koji su pred nama. Ako je doslo do toga da vi slomite srce nekoga  kome je do vas bilo stalo, znajte da vam sledi kajanje…  Da cete shvatiti koliko ste pogresili i koliko je zapravo ta osoba  za vas bila dragocena i posebna. Pozelecete da vratite vreme ali zapravo je najveca istina da je ta osoba krenula dalje. Da ona vec ima nekog ko zna da ceni ono sto vi ne znate…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2