Oprez na polju emocija:Ovog znaka ce voljena osoba zaprositi,a evo koga ce izdati!

Oprez na polju emocija:Ovog znaka ce voljena osoba zaprositi,a evo koga ce izdati!

2022-12-17 0 By Admin

 Bitno je da kazemo da ce doci do neocekivanih desavanja na polju emocija!

 

STRELAC

Vama treba oprez. Morate da budete jako pazljivi i da  znate da je jako vazno znati sta je ono sto zelite. Postoji neko  iz vase blizine ko prica da vam je odan i veran, i ko vam obecava  vernost i ljubav, ali ono sto moramo reci jeste da ta osoba  igra dvolicno.  U danima koji su pred nama ce doci  do toga da se uverite da vas je ta osoba lagala. Da je bila u stanju da vam prica da joj je stalo ali da su sve to bile lazi.

Vi mozda sada mislite da ste nasli svoju pravu ljubav, ali prava je istina da nema nimalo sumnje da je ta osoba  za vas pogresna.  Zao nam je sto to moramo reci. No, polako, znajte da posle svake kise dodje Sunce i da ce tako biti i u danima koji slede.

Ali, za sada, u periodu koji je  pred nama, za vas je bolje da oprez bude vase drugo  ime. Nece vam biti lako jer ce vase srce biti slomljeno, ali ono sto moramo da kazemo jeste da vam jedino ostaje da nadjete snagu u sebi i da izdrzite sve sto vas ceka, jer nema sumnje da morate biti jaki.

 Nastavak na sledecoj strani…‚

 

OVAN

Vi ste znak kojem oprez nece biti potreban. Ali, jeste znak koji mora da razmisli o tome sta  zeli. Jer  zapravo je moguce da ce doci do toga da cete saznati da vasa voljen osoba sa vama planira nesto vise. Da vas iskreno voli i da je to ono sto je pravo.  Vi ste  znak koji  mora da se zapita sta je on sto zeli i da se ponasa u skladu sa tim. Ono sto moramo da kazemo jeste da nikome ne treba da dajete laznu nadu.

Ako vasa voljena osoba ipak nije neko do koga vam je jako stalo i ako prosto sebe ne mozete da zamislite sa njom u buducnosti… Znajte da je to u redu. Da je sve bolje od toga da nekome date laznu nadu i da ostajete u vezi u kojoj vam nije lepo. U kojoj niste srecni i ispunjeni i u kojoj nemate ono sto zelite. Pravu ljubav.

Sa druge strane, vrlo je vazno da  kazemo da su pred vama dani kada cete biti srecniji nego ikada do sada. Jer, ako volite onoliko jako koliko ste voljeni, onda imate itekako razloga za radost. Prava ljubav  je u vasem zivotu i na vama je samo da sacuvate ono sto imate.