Uskoro:Ovan se kaje, Rak jako srecan, Vodolija spremna na sve…

Uskoro:Ovan se kaje, Rak jako srecan, Vodolija spremna na sve…

2023-12-25 0 By Admin

 Moramo da kazemo da nema  nimalo sumnje da su pred vama dani za iznenadjenja…

 

OVAN

Uskoro cete shvatiti gde ste  pogresili. Da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada cete  shvatiti da ste imali srecu u rukama, i da ste sami krivi sto je vise nemate. Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada ce sve doci na svoje i kada ce uslediti neka velika iznenadjenja u vasem  zivotu. Ono sto jeste  istina da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada cete konacno priznati da ste pogresili.

Vi ste kraj sebe imali osobu koja vas je volela i koja je bila spremna na sve   zbog vas. Samo je pitanje dana kada ce doci do toga da saznate da je ta osoba krenula dalje. Da je pronasla nekoga ko ce umeti da je voli na nacin na koji nije niko nikada ranije. Mislite o tome i neka vam ovo bude  zivotna lekcija nakon koje cete znati sta je ono sto vam tacno za srecu treba… I da naucite da cuvate ono sto imate,sto je jos vaznije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vi cete uskoro doci do svog cilja i moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada cete  biti srecniji nego ikada do sada. To je ono sto moramo da kazemo. Vrlo je vazno da naglasimo da cete u danima koji su pred nama napokon saznati da osoba o kojoj mastate oseca isto. Da su vase emocije  obostrane.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2