Saljivi horoskop za praznike:Saznaj da li ce ti Deda Mraz ostvariti najvecu zelju!

Saljivi horoskop za praznike:Saznaj da li ce ti Deda Mraz ostvariti najvecu zelju!

2022-12-21 0 By Admin

Dragi nasi, dolazi nam carobni period i praznici, pa u skladu sa tim zelimo da vam donosemo i jedan zanimljivi horoskop….

 

OVAN

Deda Mraz ce tebi svakako da donese ostvarenje zelje. Nema nimalo sumnje u to jer si tokom ove godine bio dobar. Ti si inace osoba koja ima divnu dusu, ali imaj na umu da je jako vazno da pazis sta zelis jer mozda kada se ostvari shvatis da ti nije bilo potrebno.

 

BIK

Tvoja zelja je ovog puta nerealna i ti to znas u dubini svoje duse. Poruka koju Deda Mraz ima za tebe jeste da naucis da  uzivas u sitnicama. Nema bas nimalo sumnje da ti sledi period kada mogu da uslede i cuda.

 

BLIZANCI

Kada neko uvek na prvo mesto stavi one koje voli onda nije ni cudo sto se karma kad-tad pobrine da taj neko bude nagradjen. Nema nimalo sumnje da ti sledi period kada ce neke tvoje zelje da postanu divna stvarnost.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su pred tobom dani kada ces moci da kazes da si dobio ono sto zelis. Deda Mraz ti porucuje da je jako vazno da ostanes ono sto jesi, dobar covek, ali da nekada na prvo mesto stavis sebe.

 

LAV

Jako je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred tobom dani kada ces moci da kazes da si dosao do svog cilja. Samo nemoj ni u kom slucaju da odustajes od onoga sto naumis. Uz samo malo srece ce sve doci na svoje. Deda Mraz ti donosi paketic.

 

DEVICA

Deda Mraz voli ljude kao sto si ti. Ljude koji znaju da je zivot jedan ali koji umeju i znaju da uzivaju u sitnicama. Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da ce ovo biti period kada ces biti i nagradjen za sva dobra dela koja si ucinio…

  Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2