Dok se jedni raduju novoj godini, drugi  ce ovu ispratiti sa neocekivanom tugom i bolom u srcu!

Dok se jedni raduju novoj godini, drugi ce ovu ispratiti sa neocekivanom tugom i bolom u srcu!

2022-12-23 0 By Admin

Jednima je ova godina slomila srce i donela pustos, dok u drugi zadovoljni i sa radoscu ulaze u narednu godinu…

 

OVAN:

Sansa  za srecu je pred vama. Za sada jos uvek odrzavate neki nivo, sto se tice vase veze. Trudite se da sacuvate stabilno stanje, koliko je to moguce.

Uvek postoji sansa da se stvari i pokvare i poboljsju. Ali se iskreno nadate da nece biti promena, bar ne na gore!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK:

Vi ste jako nezadovoljni nekim stvarima koje su vas pratile u ovoj godini.  Imali ste pravo rasulo na emotivnom i poslovnom planu.

Vasa je sreca sto vam se ukazuje sansa  da vam bude bolje. I sa radoscu koja se tek rodila, cekacete narednu godinu.

 

BLIZANCI:

Znate sta hocete i sta zelite, pa necete  propustiti tu sansu. Iskoristicete sve svoje mogucnosti, samo da dodjete do jednog cilja.

Vs cilj je jedan lav kojeg volite i za kojeg cete uciniti sve. Vreme  koje sledi zelite mu to i pokazati kako bi i on shvatio vase namere, i osetio vasu ljubav.

 

RAK:

Pruzila vam se sansa  da pokazete nekome da vam je stalo do njega i da vam se svidja. Zato cete uciniti sve  da date sve od sebe i da vas prihvati.

Vase sanse su stopostotne jer ce vam se emocije uzvratiti i ovu godinu cete ispratiti skupa. Na vase veliko iznenadjenje, i u novu godinu cete uci skupa, sa rukom u ruci i zaljubljeni.

 

LAV:

Razocarani sami i usamljeni u dusi, nemate zelje da se radujete. Niti imate sa kim, niti to zelite, jer ovu godinu ispracate sa tugom i bolom u srcu.

Partner ce vas povrediti iznenada i vasa ce tuga  biti ogromna. I umesto da se radujete ,kao i svi, u vasoj dusi vlada pustos a srcem hara tuga.

 

DEVICA:

Praznicne dane  docekujete vidno raspolozni i vasa je sreca  da je tako. Zahvalni ste zvezdama sto vas sudbina pogledala i dala sansu da se borite za svoju srecu.

Tako cete u istom raspolozenju  da zavrsite zapocete obaveze, i ovu godinu ispratite kao uspesnu. I ne samo da na poslovnom, nego i na emotivnom planu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2