Dok se jedni raduju novoj godini, drugi  ce ovu ispratiti sa neocekivanom tugom i bolom u srcu!

Dok se jedni raduju novoj godini, drugi ce ovu ispratiti sa neocekivanom tugom i bolom u srcu!

2022-12-23 0 By Admin

VAGA:

Imate malo do zavrsnice svojih obaveza kako biste mogli opusteno uci u predstojecu godinu. Bice to lep nacin da se radujete onako opusteno i slobodno, neoptereceni.

Mada ste sami i niste u emotivnoj vezi, docek naredne godine  ce vam doneti jedno lepo poznastvo. Mozda sledi i nova ljubav,  u svakom slucaju jedna lepa romansa.

 

SKORPIJA:

Imali ste emotivnu vezu, ali je ova godina donela neke lose okolnosti i ona se raspala.Niste ni pokusavali da spasavate potonuli brod.

Sada se gorko kajete sto bar niste pokusali da  dajete sve od sebe. I da pruzite sansu i sebi i partneru, makar i neuspesnu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC:

Vasa osecanja se menjaju kao vreme, pa ce se i sada talasati kao vetar. Vreme  je da sredite svoje emocije i da pokazete da ste spremni prastanju.

Partnera volite ali vas je povredio, i jos niste spremni da predjete preko svega. Mozda biste mogli da zazmurite , i da mu pruzite sansu da praznike cekate skupa.

 

JARAC:

Onaj  ko vas zeli pored sebe u ovim danima ce vam ponuditi drustvo. Nece biti kao slucajno, a necete niti pretpostaviti da gaji neka cista osecanja.

Drustvo koje cete mu uzvratiti  biti potvrda da ste i sami zainteresovani.I laksi nacin da sve pocne desavati spontano i lako.

 

VODOLIJA:

Na kraju ove godine osecate bes zbog nekih dogadjaja ovih dana. Unapred ste se radovali svemu, bas ste bili srecni.

Sada osecate tugu i cari praznicnih dana i ne osecate. Ni vas partner se ne oseca bolje, ali ste oboje ponositi i tvrdoglavi i ostacete udaljeni jedno od drugog.

 

RIBE:

Imate neke planove za ove praznicne  dane ali ne smete nista da planirate. Sve se plasite  da ne izazovete neki maler, pa cutite cak i pred partnerom.

Zato idete dan za danom i planirate  uporedo dolazak praznicnh dana. I u novu cete uci skupa, ujedinjeni ljubavlju.

 

 

Stranice: 1 2