Do kraja meseca ovaj znak ce imati najvise srece!

Do kraja meseca ovaj znak ce imati najvise srece!

2023-12-23 0 By Admin

Sreca je stanje raspolozenja koje ocekujemo svi, ali ce ovoga meseca samo jedan znak biti u takvom stanju i biti najsrecniji…

OVAN:

Ocekujete neke specijalne stvari ali ce se  desiti nesto suprotno.Otece se vasoj kontroli jer necete moci mnogo da ucinite.

Nece bii ispunjena vasa ocekivanja ali cete se truditi i dalje. Mozda bi jedna osoba mogla da ih ispuni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK:

Pocinje jedan novi period za vas i nadate se povoljnim uslovima. Na vasem poslovnom polju ce da krene kako zelite i  bice sve kako treba.

Mozda ce se desavati i neke promene na vasem emotivnom planu. Za vasa ocekivanja ce biti neznatne.

 

BLIZANCI:

Vi ste od onih koji ce se u ovom periodu truditi da budu uz partnera. Osecate  da ste mu potrebni kao podrska i oslonac.

Neke sitne razmirice i brojne obaveze, stvarace vam neku cudnu dozu nervoze. Ali cete jedno drugome pomagati koliko god mozete.

 

RAK:

Imate vreme pred sobom da ralizujete nesto sto ste odavno trebali a niste. Zato ce vas partner da vam bude od koristi i pomoci.

Do sada to nije cinio, ili je cinio vrlo retko, pa cete biti iznenadjeni. Kada se udruze dvoje, rezultat je dvostruko bolji, a kad se udruzi par, to je posebno!

 

LAV:

Mada zelite da se sretnete sa nekim oci u oci, osecate i dozu straha. Vas poslednji susret je prosao nezapazeno i nije ispunio vasa ocekivanja.

U danima koji su pred vama, zaista cete se sresti i ponece vas osecanja. Konacno je daljina odigrala svoju ulogu, bila je iskusenje za oboje.

 

DEVICA:

Vi ste jako emotivni ali cete kriti emocije og jedne vage. Ona ce silno zeleti da ih pokazete, ali cete ostati uzdrzani.

Budite oprezni da  ne ugusite svoje emocije, jer ce partner ubrzo da odustane. Zato mu pokazite ili da volite, ili da ne volite!

Nastavak nasledecoj strani…

Stranice: 1 2