Jarac je poceo da vlada:Ljubav do 20 januara nece cvetati bas svima…

Jarac je poceo da vlada:Ljubav do 20 januara nece cvetati bas svima…

2023-12-23 0 By Admin

U vladavini jarca ljubav  mnogih znakova ce doneti  razocaranje, a retki ce se moci pohvaliti…

OVAN

Vasa ljubav u vladavini jarca, mozda  nece biti tako lepa, ali da cete imati lepih trenutaka,hocete. Ipak nece sve ici tako lako.Jedan  ocajan bik ce vam nametati svoju ljubav, a vi necete to zeleti. Vasa ljubav ce  biti posvecena drugoj osobi, pa sto pre shvati, bolje ce biti za njega.A tako ce i vama biti daleko lakse.

Sve vase price ce poteci sa vasih usana i iz dubine  vaseg neznog i zaljubljenog srca. Mada volite nekog drugoga, ipak ce vam biti jako tesko da se suprostavite  iskrenim osecanjima jednoga bika.On ce biti tako uporan, da cete se malo osecati i nelagodno, pa cak i neprijatno.Vi mu necete davati nikakve nade, ali ce vam biti tako tesko sto ce se oglusiti o vase uporno odbijanje.

Smetace vam njejova nestrpljivost, reka emocija u kojoj ce se gusiti on, ali u kojoj ce i vas da pokusa da ugusi. U jednoj momentu cete dovesti u pitanje svoju ljubav prema onom koga volite. Pocecete da sumnjate u ljubav onog koji vas je osvojio.Dakle, ljubav u vladavini jarca donece velike sumnje i dileme vasem znaku.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vec ste dali sve za ljubav osobe koja vam se svidja, a to ce biti jedan ovan. Do dvadesetog januara traje vladavina jarca i to vas je bacilo na noge jednom ovnu. Vreme je da shvatite da vas ne voli, i da ima drugoga. Ipak vasa je ljubav mnogo  jaca nego iko moze pomisliti.

Nista vam nece pomoci ni njegovo odbijanje, ni to sto vam nece uputiti ni jedan pogled.Ipak cete se lomiti od osecanja koja nece prestati da zive.Bicete odbijeni, ali to vas nece pokolebati da ne pokusate opet.

Ljubav sa ovnom vam nece biti moguca, ali ce biti moguca sa jednim  strelcem. Vreme je da odustanete i da pokusate na drugoj strani. I ako toliko volite ovna, nemojte rusiti njegovu srecu sa drugim. I nemojte da urusite njegovu savrsenu vezu.Dignite ruke i idite dalje!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2