Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Tri dana stvorena za ljubav!

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Tri dana stvorena za ljubav!

2022-12-27 0 By Admin

VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da cete tokom tri naredna dana doci do svog cilja. Ako postoji neko do koga vam je stalo, vreme je da to i kazete. Ovo nije vreme za ponos niti za inat. Mislite o tome.

 

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da slede tri dana tokom kojih bas nista nece biti moguce. Ono sto je jasno jeste da postoji neko ko vas voli i kome treba da date sansu jer nema nimalo sumnje da vas voli.

 

STRELAC

Bitno je da kazemo da cete biti iskreno srecni u danima koji slede. Horoskop za vas je i vise nego povoljan. Ali ono sto moramo da naglasimo jeste da su cuda svakako moguca iako se vama sada tako ne cini.

 

JARAC

Konacno, dolaze dani za ljubav. Dani kada cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Postoji neko o kome mastate i sada su pred vama dani kada ce vam ta osoba na delu dokazati i pokazati svoju ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da postoji neko ko bi voleo da mu date sansu. Neko kome je do vas iskreno stalo. Trebalo bi da razmislite o tome da jednom raku date sansu jer bi mogao iskreno da vas usreci.

 

 RIBE

Horoskop  za vas za dane koji su pred nama je vise nego  povoljan. Moramo da kazemo da je moguce da cete konacno moci da kazete da ste i dobili ono sto zelite. Svakako da postoji neko ko je spreman da ceka da budete spremni.

Stranice: 1 2