Tokom narednih par dana,ovim znacima se vraca bivsa ljubav!

Tokom narednih par dana,ovim znacima se vraca bivsa ljubav!

2022-12-30 0 By Admin

 Ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka, imajte na umu da ce ljubav da pobedi!

 

   BIK

Tokom narednih par dana, sasvim je jasno da ce doci do toga da ce doci do toga da vam se javi osoba iz proslosti. Moramo reci da vi sada mislite da vas ta osoba ne voli. Da joj do vas nije stalo, da joj niste bitni i vazni, da je ona krenula dalje… Da je prosto posle svega  sa vama zaboravila bas sve i da joj niste nimalo vazni. Ali, niste u pravu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bas kao sto vi mislite na nju i patite, isto je tako i sa njom. Nikada joj nije poslo za rukom da vas zaboravi. I sada  dolaze dani za radost, i dani kada ce sve konacno biti moguce. Dakle, ocekujte poziv te osobe. Ocekujte da vam se javi i da vam krajnje iskreno prizna sve sto misli, zeli i oseca. Ona ce traziti jos jednu sansu, ali ono sto morate da znate jeste  da ljubav nije prestala. I da je ljubav jedina emocija koja je iskreno vazna, da je jedino bitno da ste voljeni i da volite. Sledi vam saznanje da postoji neko ko je spreman da vam dokaze da se promenio. I vi uradite isto. Pricajte otvoreno, i imajte na umu da oboje morate da radite na tome da sacuvate ono sto imate, a to nesto je prava ljubav.

Tokom narednih par dana sledi pomirenje o kakvom ste do sada mogli samo da sanjate. Vi mislite da je vasa bivsa ljubav pronasla svoju srecu,a ona zapravo samo o vama misli… Nikada joj nije uspelo da vas zaboravi. I sada jedva ceka da vama sudbina da jos jednu,carobnu priliku za radost. Ovog puta cete  znati oboje da cenite i cuvate drugu sansu koju vam je sudbina poklonila!

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2