Posledice najludje noci tek stizu u naredna sedamdeset dva sata!

Posledice najludje noci tek stizu u naredna sedamdeset dva sata!

2023-01-02 0 By Admin

Posledice lude novogodisnje noci i ludovanje, tek ce da stigne pojedine znake…

 

OVAN

Da ste se bas mnogo trudili tokom najludje noci, znate i sami da niste. Ipak niste odoleli da se i vi malo ne opustite. Zato cete sada nagomilane obaveze da vredno zapnete da obavljate. Dok ste pevali, bilo ih je oko vas, a sada kad vam se place, nema nikoga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Posledice najludje noci tek ce vas stici u narednih tri dana. Vec ste se upoznali sa nekim i skoro da ste se i zaljubili.Srce vam kuca nemirom lude ljubavi, a osobe koju ste upoznali nigde nema. Bice da ste mu trebali samo za provod, sto vas tek sada boli.

 

BLIZANCI

Vec ste znali da vam nece biti lako, ali je bilo mnogo drugacije. Uglavnom ste se trudili da budete mnogo opusteni i da vas sto manje kosta. Bili ste spremni na provod, ali da ce vas toliko kostati, to niste ni pomislili.Potrosili ste vise nego ste zamislili i sada cete biti u problemu.

 

RAK

Skoro da vas svi vole i mnogi vas poznaju po dobroti.To vam ipak nije bila ulaznica u novogodisnje praznike. Niste imali mnogo srece da se nadjete u blizini onog koga volite.  Vi volite srcem, pa se plasite da nekom pokazete sta osecate.

 

LAV

Naredna tri dana ce vam doneti manje probleme na emotivnom polju. Imacete manje sukobe sa partnerom. Na vas je ljut sto mu niste priustili ono sto je zeleo, ne shvatajuci da niste mogli. Nikako da shvati da ga volite, bez obzira sto mu ne mozeteda mu  bas mnogo  priustite.

 

DEVICA

Tek cete se radovati narednim danima, jer cete imati razloga. U ludoj noci  ste upoznali nekoga, ne dajuci znacaja tom poznastvu. Tek cete da shvatite da se i on zaljubio u vas, i da cete mu ovih dana dati sansu.Vreme je da priznate obostranu simpatiju.

Nastavak na  sledecoj strani…

Stranice: 1 2