Tarot citanje za naredne dane za sve znakove zodijaka!

Tarot citanje za naredne dane za sve znakove zodijaka!

2023-01-02 0 By Admin

Tarot  citanje vas upozorava da nekima nece biti lako, jer im zvezde nece biti naklonjene…

 

OVAN

Tarot citanje vas upozorava na oprez u narednim danima. Znajuci da ste dobri i uvek savesni, neko pokusati da vam ucini neku spletku.Zato cete morati biti vrlo oprezni, jer ce doci bas od onog od kog se nikako ne biste nadali.

 

BIK

Tarot citanje vas upozorava da povedete racuna o novcu. Svi oko vas znaju da kada je novac u pitanju, uvek dodjete u raspravu sa nekim. Novac vam je slaba tacka  i morate da vidite gde ga trosite i  zasto se uvek upustate u  neizvesnu situaciju.

 

BLIZANCI

Tarot citanje vas poziva da se solidarisete sa svojim partnerom. Naredni dani ce vam biti dosta teski i vreme je da se udruzite.Ne mislite samo o sebi!Ne gledajte da vama bude lakse, a njemu kako bude. Ako ga volite, pomozite da mu bude lakse.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Tarot citanje vec vidi vase trenutno razocarenje koje nece  da prodje.Osecate se najtuznijim, medju milionima srecnih. Vase srce  nikako da se pomiri da je neshvaceno i da voli pogresnu osobu. Nekog ko nije to zasluzio i ko vam nikada nece dati mrvu ljubavi.

 

LAV

Tarot citanje vam  govori da pomirenja nece biti i da se vise ne nadate. Vreme je da podjete napred i da se okrenete na drugu stranu. Vreme je da se resite onog sto je nemoguce, i sto i sami znate da nema vise nikakve sanse.

 

DEVICA

Tarot citanje za naredne dane vas upozorava  da odustanete.  Od vas se ceka da dignete sidra jer je vas emotivni brod potonuo.Spasavali ste dugo sto ste mogli i davali ste sve od sebe. Vreme je da ostavite sve za sobom i krenete napred.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2