Tarot citanje za naredne dane za sve znakove zodijaka!

Tarot citanje za naredne dane za sve znakove zodijaka!

2023-01-02 0 By Admin

VAGA

Tarot citanje vam govori da bvam je potrebna uteha, pa je potrazite.Nikad ne znate da li cete ga moci naci, ni u cijem liku.  Ovih dana ce vam se ciniti da za vas nema utehe, ali cete ubrzo biti iznenadjeni.  Necete ni shvatiti da ste vec uteseni od jedne osobe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Tarot citanje vas tera da se odmah resite i besa i svoiga inata.  Nesto vam se desilo i morate znati da vise nemate sanse za popravak. Za ono sto budete prozivljavali, nece vam pomoci vas bes i inat. Samo cete sebi odmoci jer cete inatom da povredite one koji vas vole.

 

STRELAC

Tarot citanje vas tera u novi pohod na necije srce. Udica je bacena i vreme je da vam neko pridje.  Vec ste laskali mnogima, ali ste se zadrzali na jednoj posebnoj osobi. Samo vam je ona osvojila srce, pa cinite sve da budete skupa.

 

JARAC

Tarot citanje vas upozorava na brodolom, ma sta da ucinite.  Pesak vase ljubavi  je potrosio vase vreme jer ste se trudili samo vi. Voleli ste i vise i jace i sada je  kasno da cinite bilo sta. Sve je bezuspesno, samo cete gubiti vreme.

 

VODOLIJA

Tarot citanje je konacno otvorilo poglavlje gde  je kraj vasoj tvrdoglavosti. Uvek ste se trsili da budete glavni, da vasa rec bude odlucujuca, makar i gresili. Bili ste slabi na bika i skorpiju, pa sad vidite da ste svesno gresili.

 

RIBE

Tarot citanje vam vidi veliku radost koja ce vas snaci. Vreme je  susreta i praznicnih raspolozenja, jer novogodisnja euforija jos traje. Srescete nekoga ko ce vam uneti radost u naredne dane. I ne samo u dane koji slede, vec i u vase srce, i u vas zivot.

 

Stranice: 1 2