Horoskop za petak,subotu i nedelju:Evo ko ce imati srece i u ljubavi i u parama!

Horoskop za petak,subotu i nedelju:Evo ko ce imati srece i u ljubavi i u parama!

2023-01-05 0 By Admin

Slede tri dana tokom kojih ce doci do promena koje jedan znak ni u kom slucaju nije ocekivao. No, jeste zeleo…

 

 OVAN

Horoskop za naredne dane za vas je povoljan. Moze se reci da ce ovo biti vikend kada ce sve doci na svoje i kada cete konacno moci da kazete da je i vama krenulo na bolje. Kao neko ko je cinio dobro,doslo je vreme da za to budete i nagradjeni.

 

 BIK

Moramo da kazemo da su pred vama dani za promene. Da cete morati da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Svakako da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

BLIZANCI

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce doci do promena na bolje. Vazno je da kazemo da ce neko dobiti ono sto zeli i da su velike sanse da ce jedan znak konacno biti ostvaren na svim poljima. Dugo ste cekali na to, ali sreca konacno kuca na vasa vrata.

 

 RAK

Ljubav vam je jako vazna. Vi iskreno zelite da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Ali  prosto,sacekajte,jer ovo nije vreme za ljubav. Bolje je da budete sada  malo za promenu sami i slobodni.

 

 LAV

Vazno je reci da ste vi znak koji zna sta hoce. Slede vam dani za ljubav i dani tokom kojih cete moci da kazete da ste i dobili ono sto zelite. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam na delu svoju emociju dokaze i pokaze.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da vas  neko voli. Da je ovaj horoskop pokazatelj da vama tek slede dani za promene. Kao neko ko je dugo cekao  na srecu, sada cete konacno shvatiti da ste je i dobili.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2