Ovi znaci su zaljubljeni u prijatelja,ili je njihov prijatelj ludo zaljubljen u njih!

Ovi znaci su zaljubljeni u prijatelja,ili je njihov prijatelj ludo zaljubljen u njih!

2023-01-09 0 By Admin

  Postoji misljenje da muskarac i zena ne mogu biti prijatelji. No, polako. Mi cemo reci da su takva prijateljstva posebna, ali i da su retka…

 

BLIZANCI

Zaljubljeni ste u prijatelja. U nekoga ko vam je jako blizak. Mozda vi to nikome nikada niste priznali, pa ni sebi. Mozda na svaki moguci nacin pokusavate da pobegnete od te cinjenice. Ali, polako, imajte na umu da ne postoji osoba na svetu koja moze da pobegne od ljubavi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto moramo reci jeste da je vama zapravo sudjeno da sa tom osobom uplovite u romansu. To bi vrlo lako mogla da bude ljubav za ceo zivot, ljubav kakva vam se nikada ranije nije desila. No, ljubav koju ste svakako zasluzili.

Dakle, ukoliko vec u vasem zivotu i u vasem srcu postoji neko koga volite,  vreme je da mu to i kazete. Da prosto zaboravite na svoj ponos i na svoj inat, na svoj ego, i da ucinite onako kako vam nalaze vase srce.  Vama se cini da je ta osoba ravnodusna, da u vama vidi samo prijatelja ali vi morate da imate na umu da je sve pogresno. Da niste u pravu. Da i ona cuti i krije ono sto oseca, iz prostog razloga sto se plasi vaseg odbijanja. Dragi nasi, ako ste vec zaljubljeni, ako vec postoji neko u vasem srcu… Ucinite prvi korak i zgrabite srecu koja vas ceka i koju zasluzujete.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2