Ljubav u danima pred mlad mesec, nekim znacima ce pomrsiti konce!

Ljubav u danima pred mlad mesec, nekim znacima ce pomrsiti konce!

2023-01-15 0 By Admin

Mlad Mesec  je tek za sest dana, ali ce dani pre njega da donesu burna desavanja nekim znacima…

OVAN

Vec ste u prilici  da ne znate sta vam se desava i zasto. Vreme je da se dese neke stvari pa da tacno odlucite  sta je i ko je razlog svemu tome.Mozda ce se tek poceti desavati neke promene, ali dok shvatite uzrok tome, bice kasno da delujete.

 

BIK

Niste u prilici da se okrenete  napred jer vas remeti  stara veza. Bivsoj ste ostali duzni za objasnjenje, i vasa  je duznost da joj pojasnite sve. Ni vama nece biti lako, ali cete morati da se okrenete napred i krenete ili skupa, ili razdvojeni.

 

BLIZANCI

Mlad Mesec vam donosi burna desavanja na polju ljubavi. Imacete, pre toga,  jedan mali nesporazum koji ce se pretvoriti u pravu i veliku svadju. Vreme je da se nadju razumna resenja sa obe strane. Ako se volite, onda se i pokusajte da ostvarite kao sposobni da resite sve sto ugrozava vasu vezu.

 

RAK

Tek sledi oluja vasoj i onako labilnoj vezi, kojoj fali samo jaci vetar. Necete biti krivi ni jedno, ni drugo, sto se tice krivice. Dokoni ce da rese ono sto su zapoceli i da vas rastave, a da necete biti svesni.Skoro da su uspeli, ali se potrudite da pokusate spasti sto se spasti da!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Mesec koji je u toku, doneo vam je neke sanse koje niste uspeli da iskoristite.Zasto sada zalite i jadikujete kao da niste ni svesni sta ste propustili? Budite fer bar prema sebi, i ne lazite sebe. Izmedju vas i vase bivse je sve propalo, i sada ostaje samo da prihvatite istinu, da je sve proslost.

 

DEVICA

Vas veliki ponos vas je odveo u beznandje. Cak i kada ste se mogli pozaliti partneru, vi niste, pa sada vam je kasno.Ponos vam nije dao da kazete sta mu zamerate, pa sad vam je svega preko glave.Sada vidite sve u pravom svetlu, ali  ne vredi, kasno je!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2