Karma stize i nece samo kazniti neke znake, vec ce neke i nagraditi srecom!

Karma stize i nece samo kazniti neke znake, vec ce neke i nagraditi srecom!

2023-01-17 0 By Admin

Karma  ce stici, ali ne samo kao kazna za one koji su gresili, vec i kao nagrada  za dobrotu pojedinih znakova…

OVAN

Vase srce ce postati okrutno za  jednu vagu, jer mu se ona ne svidja. Ma sta ona ucinila, vi odbacujete njen trud i njene izlive ciste ljubavi. Slomicete joj srce, ali cete gorko zazaliti zbog toga.  Zar nije dovoljno sto vas voli? Uskoro stize karma kao kazna.

 

BIK

Pocnite se ponasati kao kralj koji zna  i sta zeli i sta hoce. Ako zelite da zadrzite krunu, moracete da mnogo vise i radite, ali i trpite vise.Vreme je da se zna  da konacno neki prioriteti moraju da se odrede i da se slede. A ne kao do sada  da zelite mnogo vise, a ne dajete nista da se to i ostvari.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Karma ce uskoro da stigne nenajavljena, a sa vase strane i neocekivana.Pokazite   svoju snagu i moc kako ne nbiste bili kaznjenji. Vas partner vas voli i vuce teret vase ljubavi, dok vi samo uzivate.  Sto se tice vasih zasluga, nista, dok karma ne umesa prste.

 

RAK

Za vasu blagu dobrotu, razumevanje i pomoc svakom  kome treba, karma vec dugo misli kako da vam uzvrati. Mada se ne nadate da ce vas pogledati sreca, verujet da hoce.Karma uskoro stize i vas i za nagradu vam donosi  dva lepa oka koja volite, a sa njima i srecu.

 

LAV

Zavoleli ste, ali niste bili spremni na kompromise. To vam dodje isto kao i da niste voleli, cak i jos gore.Poneli ste se kao da ne znate sta je ljubav,  misleci samo na sebe. Niste izasli partneru u susret, no ste ugusili svoju ljubav.I karma vam donosi samo kajanje za sve sto ste izgubili.

 

DEVICA

Karma ce zakucati i na vasa vrata mada mislite da nece moci. Morate se potruditi da se bar sada spasete.Nalazost se na ivici osecanja koja vas vode u nepoznato, a morate se odluciti. Dok jos nije kasno, odlucite se i sta cete i kako dalje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2