Sledi noc mladog meseca-do trenutka kada on nastupa ovi znaci moraju biti oprezni!

Sledi noc mladog meseca-do trenutka kada on nastupa ovi znaci moraju biti oprezni!

2023-01-18 0 By Admin

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce mlad mesec doneti bitne promene. Ali ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da slede nekome dani odluka.

 

  LAV

Noc mladog meseca ce vama pokazati gde ste pogresili. Moguce je da ce ovo biti noc koja ce vama doneti kajanje. Ukoliko je doslo do toga da povredite nekoga do koga vam je stalo onda znajte da ce ovo biti dani tokom kojih cete shvatiti koliko ste pogresili. Moguce je da cete voljenoj osobi traziti oprostaj ali prosto ne vredi. Imajte to na umu. Ona je krenula dalje i izvesno je da ona sada ima nekoga ko je voli onako kako vi niste umeli i znali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naravno, noc mladog meseca moze biti i period tokom kojeg cete vi doneti neke velike odluke. Samo je vazno da se zapitate sta je ono sto zelite. Moguce je da cete  dobiti jednu poslovnu ponudu koja bi mogla da bude ostvarenje vase velike zelje. Kao neko ko je oduvek bio tu za one koje voli, moguce je da cete sada biti nagradjeni od strane karme. Itekako postoje sanse da vam krene na svim poljima  osim na polju ljubavi. Jer je izvesno da ce noc mladog meseca doneti kajanje koje do sada niste mogli ni da zamislite… Da cete tek nauciti jednu vaznu zivotnu lekciju a to je da morate da cuvate ono sto imate. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2