Prastali su hiljadu puta,ali ovi znaci ce konacno reci zbogom bivsoj ljubavi jer im sledi nova!

Prastali su hiljadu puta,ali ovi znaci ce konacno reci zbogom bivsoj ljubavi jer im sledi nova!

2024-01-25 0 By Admin

Moramo da kazemo da su ovi znaci zodijaka neko ko  ima veliko srce. Skoro da niko ne ume da voli tako jako kao oni, ali istina je da imaju isto tako divnu dusu. Oni su vecito davali druge sanse, ali ce sada konacno odluciti da krenu dalje.

 

 SKORPIJA

Recite zbogom osobi iz proslosti. Vreme je da krenete dalje. Da pogledate istinu u oci i da shvatite da ta osoba nikada nije umela da vas ceni. Da je ona bila i ostala neko ko je samo jak na recima ali ko zapravo nikada nije umeo da vas voli na pravi nacin.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Morate da krenete dalje. Da se zapitate koliko vredite jer cete samo u tom slucaju shvatiti sve. Vreme je da se pozdravite zauvek sa tom osobom. Vama ce, ako odlucite da ostavite proslost iza sebe, konacno u zivot uci neko ko ce vas voleti najvise na svetu. Bas onako kako zelite i kako zasluzujete.Samo se prepustite i nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti, i koga cete voleti. Mada, u vasem slucaju, svi vam i pricaju da je najbolje da zauvek proslost ostavite u svojoj proslosti. Samo u tom slucaju mozete docekati srecu na koju tako dugo cekate ali koju ste svakako i zasluzili.

Moguce je da ce osoba koja ce uci u vas zivot biti znatno mladja ili starija od vas. To ne sme ni u kom slucaju da vam bude prepreka. Srce neka bira, ali ovog puta nemojte ni u kom slucaju da zanemarite glas razuma. Cini se da su konacno pred vama dani za pravu ljubav. Za srecu koju ste cekali ali i koju ste svakako zasluzili.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2