Bunar februarskih zelja:  Pozeli nesto i saznaj hoce li se ostvariti u narednih mesec dana!

Bunar februarskih zelja: Pozeli nesto i saznaj hoce li se ostvariti u narednih mesec dana!

2023-01-29 0 By Admin

 

Ako si izabrao  bunar broj   dva:

Ako si  izabrao ovaj bunar, to je znak  da zaista  ovog puta imas velika ocekivanja. Shodno tome, sta god da si zamislio moras da se pomiris sa tim da je tvoja zelja ne samo nemoguca, vec i nerealna.  Kao da ne umes da  uzivas  u zivotu na pravi nacin. Stalno se boris za svoju srecu, a ne vidis da ti tu srecu vec imas.

Vreme je za promene u tvom zivotu. Vreme je da se fokusiras  na ono sto  zaista zelis ali na one stvari koje su moguce i realne. Ako si sada slobodan znaj da treba  da razmislis o tome  ko je osoba koja ti stalno na delu dokazuje i pokazuje svoje emocije. Ako joj das priliku cinjenica je da bi ta osoba mogla da te usreci vise nego sto mozes da zamislis.    No,  znaj da  sve moze u tvom zivotu da se promeni na bolje ako pocnes da se  boris za ono sto zelis ali i da smanjis svoja ocekivanja. Zivot nije cudo pa da je dovoljno da  zamislimo nesto i da nam to nesto padne sa neba.  Cini se da od zivota ocekujes previse.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ako si izabrao  bunar broj  tri:

 

Sta god da si zamislio, znaj da su velike sanse da ces to i dobiti. Nemas razloga za brigu. Najlepse stvari ce tek da  uslede u tvom zivotu i to je ono sto moramo da kazemo.

Ova tvoja zelja je osudjena na to da se ostvari i to ce se desiti brze nego   sto mozes da zamislis. Fokusiraj se na to.  I zapamti da se najlepse stvari dese onda kada  im se najmanje nadamo. Cuda postoje, ali ti si osoba kojoj ce cudo vrlo brzo i da se desi.

Ova tvoja  zelja ce vrlo brzo da doceka svoje ostvarenje a  nema sumnje da si zasluzio da ti  krene na bolje.  Dugo si svima samo dobro cinio.

 

Stranice: 1 2