Narednih sedam dana ce biti najlepsi dani ikada u zivotima ovih znakova!

Narednih sedam dana ce biti najlepsi dani ikada u zivotima ovih znakova!

2024-02-06 0 By Admin

Sedam dana koji slede bice poput sedmice dobijene na lutriji, jer ce ovim znacima biti dani za pamcenje…

OVAN

Niste voljni da pricate o zeljama srca jer svakako nemate sanse.Vec ste se unapred pomirili sa svojim gubitkom, i necim kao nemogucim. To vam nikako nece biti dobro, i nema sanse  da necete moci bar da pokusate. Samo ako budete hteli i smeli.

 

BIK

Sedam dana koji slede nece vam doneti velike promene. Od vas se ocekuje da budete skoncentrisani na postojece stanje.  Da biste bar odrzali takvim kakvo je,  trudite se da budete odlucni da istrajete. Ne dozvolite sebi lenjost, niti  izbegavanje obaveza.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Sedam najlepsih dana ce upravo da slede, i ne samo vama, nego i vasem partneru. Zeleli ste nesto i nadali se necemu u njegovu, ali i vasu ukupnu  korist. U ovih sedam dana ce se i ostvarii vase nade i vreme je da pocnete da se radujete i svojoj i njegovoj sreci.

 

RAK

Odavno se mucite necim sto vam je daleko i cemu niste videli resenja i kraja. U ovih sedam dana ce se bas to nemoguce i ostvariti, pa ce to biti kao sedmica na lutriji. Vasa ce sreca da bude i partnerova, jer cete se oboje radovati jednom dugo cekanom  resenju.Ovo su dani za pamcenje.

 

LAV

Da volite nekoga, to se vidi i zna, cak ne znate ni da sakrijete. Vreme je da se malo nadate i da vase nade budu u sredistu vasih zelja. Ono sto vam je prioritet pokazite da je prva i zadnja stvar za koju cete se boriti. Ne samo okolini, vec i partneru dajte to do znanja.

 

DEVICA

Niko sem vas ne zna kako se osecate i sta je ono sto vas plasi. Vas partner se otudjio i kao da ne sanja vase zajednicke snove. Kako da mu pridjete, kako da ga odobrovoljite i da vam se poveri?Vreme je da bude posten prema vama, nego da vas drzi u laznom uverenju da je sve kako treba.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2