Ovaj znak ima velike tajne koje ce izaci na videlo u narednih sedam dana!

Ovaj znak ima velike tajne koje ce izaci na videlo u narednih sedam dana!

2023-02-07 0 By Admin

Vrlo je vazno da kazemo da je ovaj znak neko ko sada ima velike tajne, koje ce izaci na videlo u narednim danima. Ako je rec o vasem znaku,vreme je da se spremite na sve ili nista…

 

LAV

Vi ste  neko ko ima tajne. Zapravo, itekako postoje neke stvari koje krijete, i za koje sada mislite da se nikada nece saznati, ali nazalost,niste u pravu. Morate imati na umu da se sve na svetu sazna pre ili kasnije, tako ce biti i u vasem slucaju.

Vi ste znak koji je krio nesto jako vazno od onih koje  voli. Ne kazemo da ste to uradili iz lose namere.  Vi samo niste  zeleli da nekome kazete kako zaista stoje stvari kako ne bi ste nekome slomili srce.  Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da vam je sada jedino ostalo da se pomirite sa tim da nijedna tajna nije vecna, pa tako ni vasa.

U narednim danima ce sve izaci na videlo.I zato, vreme je da razmislite o tome i da se zapitate da li je najbolje da sami sve javno kazete i priznate.  U tom slucaju, osoba od koje ste to sakrili, lakse ce podneti i svakako da ce vas vise ceniti u svakom pogledu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

To ne znaci da se nece naljutiti na vas i da ce vam lako preci preko svega, jer nece.   To je samo dokaz da ce shvatiti da ste ipak na neki nacin zazalili sto ste odigrali na kartu lazi.  Shvatice da ste to uradili za njeno dobro. To je vazno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2