Vreme je da snovi postanu stvarnost! Dan pred nama ce ovim znacima biti caroban!

Vreme je da snovi postanu stvarnost! Dan pred nama ce ovim znacima biti caroban!

2023-02-14 0 By Admin

Sreda ce biti dan koji ce mnogima doneti lepe stvari, ali jednom ce biti carobna!

OVAN

Sreda je i ucinite bas sve da biste popravili ovaj dan.Vreme je da budete voljni i da znate sta bi bilo dobro za vas.Vase srce bi htelo da se priblizi jednom raku, a on vam izmice.Potrudite se da budete  brzi od nekog drugog, stignite ga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Od  vas se ceka da startujete ovog dana i da se pokrenete. Vreme je da budete jako spremni na ono sto vam sledi. Do sad ste bili u nekom svome svetu, danas cete se konacno razbuditi. Vreme je  da delujete na svome zivotnom polju.

 

BLIZANCI

Stalno se suprostavljate jednom raku koji je neduzan u svemu. Nikako da se suprostavite biku koji je u vasoj blizini. Za to imate puno pravo, a imacete i vreme ovog dana. Konacno mu recite ono sto i zasluzuje.

 

RAK

Osvice sreda i od vas  se  ceka da budete spremni da odgovorite jednom blizancu. Cak sve do skoro ste trpeli i izbegavali ste  nesporazume. Vreme je da budete razumni i da  pokazete konacno svoj stav. Vreme je da lupite sakom od sto.

 

LAV

Vaa sreca je da znate sta vam je ciniti, pa do sada ste pravili neke pokusaje. Sad cete konacno priznati da su sv dalji pokusaji uzaludni. Trazite put do bivse, ali ga trazite na jedan pogresan nacin. Vreme je da budete direktni.

 

DEVICA

Od vas se ceka da pokazete stav, ali drugaciji od dosadasnjih. Gde ste se sapleli, pa stalno mesate  svoje granice. Vreme je da se okrenete  mogucnostima koje nisu bas najbolje. Danas cete shvatiti gde ste pogresili.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2