Neverovatan ljubavni horoskop:Vreme je da sudbina spoji rastavljene!

Neverovatan ljubavni horoskop:Vreme je da sudbina spoji rastavljene!

2024-02-17 0 By Admin

Sudbina ce da opet spoji rastavljeni par koji se voli, ali sticajem okolnosti, nije skupa…

OVAN

Sudbina je resila da zamrsi vase konce  i da vas natera da se sami izborite. Ono sto vas nervira jeste sto ne znate sta biste vi tacno. Moracete licno da odredite svoje prioritete i da pokazete sta je vas cilj. Pokazite da cete se boriti za nesto odredjeno.

 

BIK

Trenutno ste sami, ali se nesto cudno  oko vas zbiva.  Niste sigurni sta je to, i o cemu se zapravo radi. Zato cete morati da se okrenete novim koracima i  da utvrdite da li ste zbunjeni necim ili zbog nekoga?Sudbina ce vam otkriti uskoro.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Osecate da vas sudbina i daljke ne mazi, ai nije nikada pre. Odgovor na vase pitanje zasto, niti znate, niti ga trazite. Mozda biste trebali da ucinite nesto i da pokusate sebi da pomognete. Ucinite nesto za srecu, ne cekajte da vam se desi.

 

RAK

Niste miljenik srece, ali ce vam se nesto ipak posreciti. Mozda se i niste nadali, a da vam se nije dalo da pokusate bilo sta. Verovatno vas je napustila  nada, ali cete morati smoci snagu da krenete u nove korake.

 

LAV

Mada ste razocarani svojom srecom, nikako da pocnete misliti pozitivno. Morate se opet drznuti da pocnete da disete punim plucima. Ono sto ste hteli, nije uspelo, ali ne smete se predati.Vreme je da se izborite za bolje  stvari koje ce vam se desavati u buducnosti.

 

DEVICA

Zna se da ste imali priliku da se sretnete sa voljenom osobom, ali ste je izbegli. To je vasa bivsa ljubav i vi ne zelite  da se vracate na staro. Ako nista drugo, bar u ime ljubavi , dajte jos jednu sansu partneru kojeg jos volite.Ne gusite svoju ljubav!

Nastavak na  sledecoj strani…

Stranice: 1 2