Saturn u Ribama do februara 2026.godine: Nekome ce greske iz proslosti doneti losu karmu!

Saturn u Ribama do februara 2026.godine: Nekome ce greske iz proslosti doneti losu karmu!

2024-03-08 0 By Admin

  Vreme je za kolektivno delovanje karme!  Ako niste cinili lose, nema razloga da se plasite. No, naravno, tu se misli na  namerne greske i postupke, jer svako od nas pre ili kasnije pogresi. Vazno je pokajati se.

 

   RIBE

Saturn ce biti u vasem znaku tokom naredne tri godine.To je ono sto moramo da kazemo i nema nimalo sumnje da vam ni u kom slucaju nece biti lako. Dakle, nastupa vam period kada ce sve  biti moguce i kada ce vas zivot da se promeni iz korena. To znaci da cete u  naredne tri godine doneti niz odluka,  shvatiti gde ste gresili,  ali odluciti i da pocnete  ispocetka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mnogi pripadnici vaseg  znaka su  u proslosti napravili gresku zato sto nisu umeli da cene ono sto su imali.  Mnogi od vas ce pozeleti da vrate vreme i bice vam jako zao  sto ste napravili gresku.  Pozelecete da u svoj zivot ponovo vratite tu osobu, ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da vam kajanje ne vredi.  Ni vi, ni bilo ko ne moze da vrati vreme.

Sa druge strane,  mnoge ribe su cinile dobro, i sledi vam period kada cete za to biti nagradjeni.  Bitno je da razmislite o tome i da se zapitate sta je ono sto zelite, i  znajte da ce ovo biti period za ljubav.  U toku naredne tri godine cete pronaci svoju srodnu dusu i konacno vam slede dani kada cete doci do svog cilja.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2