Do kraja sedmice ovi znaci ce dobiti sve ono sto zele!

Do kraja sedmice ovi znaci ce dobiti sve ono sto zele!

2024-03-11 0 By Admin

Ono sto zelite ovih dana  rado ce se i neocekivano ispuniti i vama, pa cete dobiti sve sto zelite…

OVAN

Ono sto zelite nije nista posebno, ali ce to biti vasa zelja.I ne slutite da ce biti vrlo moguca i ostvarljiva ovih dana.Tako cete i vi konacno dobiti ono sto zelite.Niste spremni  da se segacite ovih dana sa zeljama koje imate i svojim planovima, ali cete se moci pohvaliti ispunjenjem.

 

BIK

Niste ni svesni da cete ovih dana da pokusate da se dokazete.U vasoj ce se blizini pojaviti suparnik koji ce vas iritirati. Moracete pokazati svoj takmicarski duh i konacno ga eleminisati iz svoje blizine.Posteno je da konacno  pobedi onaj bolji.

 

BLIZANCI

Vec ste svesni da vas nece sreca, ali ne tugujte. Nikad se ne zna sta vas  ocekuje, ali cete se radovati ako to budu lepe stvari. Mozda vas  ceka susret kojem se niste nadali i koji niste ni ocekivali. Slede vam mala, ali vrlo prijatna iznenadjenja.

 

RAK

Ono sto  je poljuljalo vas mir, nateralo vas je da se  osecate  tesno u svojoj kozi.Sve ono sto  zelite jeste da vam se vrati mir i vase samopouzdanje. Narusio vam ga je jedan lav za kojeg ste kasno shvatili kakav je. Ovih cete se dana boriti da stanete na svoje noge.

 

LAV

Zasto ste  dali laznu nadu jednom raku koji se u vas zagledao? Je li vam bilo dosadno pa ste hteli da se malo zabavite njegovim osecanjima?Ovih cete dana moci da ispravite gresku, pa to i ucinite.  Vreme je za izvinjenje, a to  je ono sto zeli ad cuje od vas.

 

DEVICA

Sanjate da vam se posreci i da konacno mozete znati svoje  ciljeve.Ono sto ce vas voditi dalje bice vas plan koji necete da  pomerate, niti da ga odlazete.Zelite da ovih dana okusate svoju srecu, pa kako vam bude.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2