Tokom naredna tri meseca ovi znaci ce upoznati ljubav svoga zivota!

Tokom naredna tri meseca ovi znaci ce upoznati ljubav svoga zivota!

2024-03-11 0 By Admin

Tokom narednih dana i meseci slede srecnija desavanja na emotivnom planu ovim znacima…

OVAN

Tokom narednih dana razmisljate da se okrenete boljim desavanjima. Zato vec pocinjete da pravite planove i da se okrecete u novom smeru. Imate neke ozbiljne poslovne interese i nastojacete da ucinite sve da  postanu deo vasih interesovanja.

 

BIK

Od vas se ceka da budete mnogo odlucniji i smeliji.Do sada ste gubili vreme i niste cinili mnogo za sebe.  U narednom periodu cete morati da se okrenete i sebi i svojim novim koracima. Morate imati neku radnu obavezu, pa krenite od pocetka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Jedan bi vas rak  rado podsetio na neke davne dane. Verujte da nije siguran u vasa osecanja, pa se zato i plasi svojih koraka. Imate mnogo vremena da oboje razmislite sta je ono sto je ostalo iza vas. I da oboje zakljucite da zelite ljubav ispocetka.

 

RAK

Bili ste u vezi sa jednim blizancem i sada stalno mislite o njemu. Niste imali neke velike razloge za rastanak, vec su drugi ucinili nesto da vas posvadjaju. Susret koji cete imati naterace vas da se zapitate sta to cinite jedno drugome.Vasa osecanja su jos ziva i zato cete morati da se pomirite.

 

LAV

Ne razmisljate puno o sebi i danima sto ih tracite u provod i lutanja.Ne mislite cak ni na svoje novacne troskove. Moracete da pokazete punu zrelost i donesete neke vazne odluke. Od vas zavisi sta cete dalje, pa ce najbolje biti da se konacno uozbiljite.

 

DEVICA

Tokom narednog perioda, i vreme je da nadjete svoju pravu ljubav. Nekog cete sresti i pokazati da  vas zanima.I vi cete kod iste osobe probuditi duboko interesovanje za nesto vece. Vreme je za priznanje emocija. Za neko vreme cete znati  da je to vasa velika ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2