Ciganske karte predvidjaju tvoju sudbinu naredne dve sedmice!

Ciganske karte predvidjaju tvoju sudbinu naredne dve sedmice!

2024-03-15 0 By Admin

Naredne sedmice vam sudbinu predvidjaju  ciganske karte, a vi procitajte sta vama sledi…

OVAN

Naredne  sedmice necete biti spremni da prihvatite poraz, ali verujte da cete ga imati. Mada ste do danas redjali uspehe, sada ce vam cekati i ono sto vam se retko kada desi. Poraz! Za sve postoji prvi pu,t pa ce i sada da vam se desiti da ce vas kolega da preusmeri. Uzece vam  vase poene i prisvojice  ih za sebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Sve do sada ste imali podrsku bliznjih i ziveli ste mimo sveta. To sto su vas stitili, samo ce vam da steti naredne dve sedmice. Ne da cete upasti samo u radne probleme, vec cete upasti i u novcane  dugove. Vreme je da  budete ozbiljni i sabrani i da znate  sta cete i kako se izvuci.

 

BLIZANCI

Cekaju vas veliki novcani izdaci i vi cete se boriti sa besparicom. Moracete da prestanete da se  hvalite, a to ste skoro uvek cinili.Sada cete biti u situaciji da pokazete  da cete se snaci.Kada ste se znali hvaliti  kao da ste milioner, znajte i sada kako da se izvucete iz besparice.

 

RAK

Razocarenja su svakako sastvani deo vaseg zivota, pa je vreme da se osecate srecniji. Bar kako kazu ciganske karte vreme je da se okrenu uloge u vasem zivotu.Kako karte predvidjaju vasa sudbina ce se uskoro promeniti na bolje.Slede vam bolji dani u kojima cete se osecati bolje.

 

LAV

Ne znate da gubite i volju i snagu, a sve zbog jedne osobe u koju ste se zaljubljeni.Verute da je to za vas pogresna  osoba jer sa njom nikad necete biti srecni. Zato u naredne dve sedmice morate da menjate svoju sudbinu. Vreme je da podjete za nekom drugom.

 

DEVICA

Kako dani prolaze sve ste uvereniji u nove nade koje vas vode napred.Od vas se ceka da budete sigurni da vas ceka nesto prelepo.Naredne nedelje vam donose lepa desavanja, i neke nove likove u vas zivot. Jedan od  tih likova  bice ni manje, ni vise, no vasa nova ljubav koja sledi.

Nasatavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2