U narednoj sedmici slede srecna desavanja, jednom znaku predivno iznenadjenje!

U narednoj sedmici slede srecna desavanja, jednom znaku predivno iznenadjenje!

2024-03-17 0 By Admin

Slede neka vrlo prijatna iznenadjenja, nekima srecna i lepa, a jedan ce biti najprijatnije  iznenadjen…

OVAN

Slede vam prijatna desavanja a samo cete vi videti  kakva.Od vas se ceka da budete uporni da ostvarite svoju srecu. Naredna sedmica vam nudi prelepe stvari, a samo cete vi znati  sta je ono drago vasem srcu.

 

BIK

Morate se trgnuti iz kolotecine i pokazati da ste spremni  da se borite. Ono sto vas je cekalo  i ranije, vi niste iskoristili. Hvatajte sada svoje poslednje vozove jer ce vam biti nadohvat ruku.Vreme je da krenete dalje.

 

BLIZANCI

Jedno lepo drustvo koje vas ceka ulice vam snagu koju ste izgubili. Vreme je da konacno ponovo vratite volju za zivotom.Od vas se ceka da krenete  boljim putem od onog kojim ste isli do sada. Trgnite se jer se nikad ne zna sta vas sutra ceka.

 

RAK

Ne nadate se previse nekim  lepim stvarima, jer niste na njih ni navikli. Srce vas  upozorava na jedno bice ali jasno vamje da vamje ono nedostupno.Ne budite ubedjeni u to, jer vreme kuca na vasem satu.Sledi vam prijatno iznanedjenje u vidu jednog lika.

 

LAV

Ako ste i mislili da za vas nema srece,  vreme je da pocnete misliti drugacije. Slede vam neka nova desavanja kakva niste navikli.  Srecom, za vas ce to biti lepe stvari pa se nadajte da cete se i zaljubiti. Bice to jedno prijatno iznenadjenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Ocekujete narednu sedmicu mirnu, ali vam nece biti bas kako zelite.Vreme  koje sledi donece vam neka neprijatna iznenadjenja. Nece vam biti jasno cime ste to skrivili i sta vas ceka.Znajte da se neke stvari desavaju i bez da ih zasluzimo, pa tako ce i vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2