Upozorenje zvezda za svaki znak:Evo sta ne treba nikako da radite do 31.marta!

Upozorenje zvezda za svaki znak:Evo sta ne treba nikako da radite do 31.marta!

2024-03-17 0 By Admin

 Pocela je druga polovina marta. Moramo da kazemo da mnogim znacima naredni period nece biti talican i da moraju biti jako oprezni…

 

 OVAN

Upozorenje zvezda za vas se odnosi na to da je vreme da nekome zauvek okrenete ledja. Vi dobro znate ko je osoba kojoj stalno prastate i za koju se nadate da ce  se promeniti. Prestanite vec jednom da gubite svoje vreme.

 

 BIK

Moramo da kazemo da ce ovaj deo meseca vama biti jako lep i talican. Upozorenje, iliti savet koji imamo za vas, jeste da treba da se fokusirate na karijeru. Vama se sada nudi sansa da na polju posla napredujete kao nikada ranije.

 

BLIZANCI

Vazno je da imate na umu da vama sledi period tokom kojeg cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Dakle,  savet koji imamo za vas jeste da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. Cinjenica je da vas cekaju lepi trenuci.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da su pred vama dani za razocarenja. Zato i imamo upozorenja za vas koji se ticu toga da je doslo vreme da se posvetite sebi, ali pre svega da slusate svoj razum. Sada vas srce moze odvesti u pogresnom smeru.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Vrlo je moguce da cete u danima koji su pred nama biti jako povredjeni. Ali, nece niko drugi biti kriv, osim vi sami. Konacno ce doci do toga da shvatite gde ste pogresili. Vi ste bili ludo voljeni, niste tu osobu cuvali… Sad vas stize kajanje. Naucite lekciju.

 

DEVICA

Do kraja marta ne treba da ulazite u nove veze, ali ni da pocinjete novi posao. Zapravo ovo  nikako nije talican period za vas, i da je najbolje da sve vaznije stvari, ako mozete, odlozite do  pocetka aprila. Ovo nije vreme kada ce bilo sta ici lagano.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2