Amorova strela ljubavi pogodice skoro polovinu znakova ovih dana!

Amorova strela ljubavi pogodice skoro polovinu znakova ovih dana!

2024-03-21 0 By Admin

Strela ljubavi zvana Amor, pogodice vecinu znakova u prvim prolecnim danima…

OVAN

Strela ljubavi  nikako da pogodi vase nezno srce. Zaljubljujete se uvek u neke pogresne, ali vam oni nikako da uzvrate. Za vas je strela ljubavi samo onda ako bi vam bilo i uzvraceno. Zato za sada ne osecate nista posebno.

 

BIK

Vec ste imali neke ljubavi koje su ostavile traga u vasem srcu. Sada su proslost i vasa trenutna sadasnjost skoro zamrsene. Nikako da osetite nesto jace  i nesto novo, sto bi vas povelo napred. Ovih dana cete morati da razdvojite sadasnjost od proslosti.

 

BLIZANCI

Niste ni svesni sta  je ono sto zelite, a stalno se nervirate. Vreme je da se odlucite sta su vase zelje i koji su vam prioriteti sada.Morate biti mnogo odlucniji i da se  zna sta biste i kojim biste smerom posli.Vreme je da se odlucite.

 

RAK

Vasa je ljubav  na posmatranju i vase srce se jos lomi oko nje. Zaljubicete se u jednu osobu koja ce vam biti polazna tacka.Pokazite da cete  znati da date sve od sebe i da joj budete pravi oslonac u svemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Amorova strela ljubavi ce da pogodi vase srce ovih dana. Nadajte se da ce bar ovih dana da vas pogleda sreca.Ako vas je do sada strela ljubavi ranjavala, vreme je da vas ova usreci sa pravom ljubavlju. Ne brinite, uzivacete.

 

DEVICA

Niste u prilici da se bas hvalite svojom emotivnom vezom. Ne bar do sada, ali cete svakako moci ubuduce. Budite radosni unapred jer ce vam sada sve da krene. Od vas se ceka  da budete  mnogo zadovoljniji zbog boljih koraka.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2