Vreme od pocetka proleca do pocetka leta:Kome sledi najsrecniji period zivota?

Vreme od pocetka proleca do pocetka leta:Kome sledi najsrecniji period zivota?

2023-03-22 0 By Admin

Period koji sledi do pocetka leta bice najsrecniji zivotni period ovim znacima zodijaka!

OVAN

Period od proleca pa do poceka leta donece vam brojne promene. Vi ste vredni i poslovni, pa uvek privatno odvajate na stranu. Bas zato sto ste uzorni u svemu, slede vam poslovni uspesi koji ce vas oduseviti.Ali cete ih i zasluziti.

 

BIK

Pokazacete da su ovo dani koji ce od vas zahtevati mnogo vise. Vasa ce okolina imati velike prituzbe na vas, ali cete ih morati prihvatiti.Od vas se ocekuje da se ne srdite zbog istine koja ce vam biti izgovorena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vec je nastupio period vase olaksice koju osecate vec sada.Imate veliku podrsku od bliznjih i zato pokazite zahvalnost. Nemojte samo uzivati u blagodetima koje vas  ocekuju.Morate im uzvratiti, kako ne biste  ispali sebicni u njihovim ocima.

 

RAK

Od vas se ceka da budete mnogo vise osetljiviji na svoje licne ciljeve. Do sada ste cinili drugima na volju, a sada  je red da pocnete misliti osebi.Do pocetka leta cete morati da okrenete list. Vreme je da vise odmarate a oni sto su lenstvovali, neka rade.

 

LAV

Vreme je da bude sve sto ste i planirali i da vam se ostvari.Mada su vasi planovi dosta suzeni, moracete ih malo prosiriti.Zasto se bazirate samo na posao, a sta je sa vasom bivsom vezom? Bas ovaj period moze da bude period  vasih resenja.

 

DEVICA

Niste ni svesni sta vas sve ceka, a nemate se na koga osloniti. Jedna osoba se uzda u vas i vase poverenje koje cete joj ukazati. Mozda u vasem poslovnom svetu bude  bilo malo mesta i za ljubav! Jedna vaga se uzda da cete joj se pribliziti.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2