Mali horoskop za april:Ovo je deo tvoje sudbine u sedmicama pred nama!

Mali horoskop za april:Ovo je deo tvoje sudbine u sedmicama pred nama!

2024-03-23 0 By Admin

April je mesec koji ce vam promeniti sudbinu i doneti druge brojne  promene…

OVAN

April je  mesec promena i zato ucinite bilo sta da to i primenite. Mozda ce vas ovaj horoskop i iznenaditi ali moracete da prihvatite  iznenadjenja. Prijatna ili ne, ali cete ih morati da savladate. Vasa sreca je da se okrenete jednoj osobi koja ce vam pokazati svoju ljubav.

 

BIK

Niste voljni da se zna sta vam je na planu jer ne idete planski. Idete iz dana u dan i necete mnogo da mislite unapred.Uglavnom cete morati da se skoncentrisete na obaveze i da  vise zapnete.Zato radite i trudite se da se vratite u normalu.

 

BLIZANCI

Sudbina za mesec april od vas  ceka da se mnogo vise zalozite za bliznje.Vas partner ce vam biti zahvalan sto u poslednje vreme  pokazujete paznju.Izgleda da vas je vreme naucilo da vam niko nije preci. Zato cete ciniti sve sto je u vasoj moci.

 

RAK

Od vas se ocekuje da pokazete paznju prema jednom biku. Mada ste ljuti na njega  nemojte da ga ignorisete. Vi ste mu jedino jos ostali nekoko ga razume, pa makar i malo.Upornim delovanjem i podrskom, mozda uspete da promenite sudbinu i sebi i njemu.

 

LAV

Vasa tuga  je da vas april mesec seca na srecnije dane i veliku ljubav. Mozda ce sada da vas osvesti i natera da zaboravite proslost.Vreme je da se okrenete sadasnjosti  i da se okrenete nekome ko vas voli.  To bice vam moze promeniti sudbinu.

 

DEVICA

Konacno je vreme za neke bolje dane i da se  popravi ono sto vas muci. Vreme je da se srede vase dileme i da se zna sta je ono sto vas je mucilo. April mesec ce vas  uciniti mnogo odgovornijim i i jacim.Naci cete se u situaciji koja ce zahtevati  odluke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2