Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak otkrice skrivene planove i okrenuti kolo srece!

Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak otkrice skrivene planove i okrenuti kolo srece!

2023-03-27 0 By Admin

Kolo srece i neki skriveni planovi ovih zodijaka bice iznenada otkriveni…

OVAN

Kolo srece ce se okrenuti, i bilo je odavno vreme  da se iokrene.  Sad cete bar znati sta vas ceka i sta je ono sto morate uciniti.Vasa je sreca da ste svesni sta ste sve propustilii. Zato pokazite da ste sada voljni  da se pokrenete.

 

BIK

Vreme je da svi znaju  zbog koga vam kuca vase nezno srce.Zasto krijete svoja osecanja i sta vas vodi tome da pokazete  da ste zaljubljeni. Sve do sada ste krili svoja osecanja i niste se nikada odavali. Tim sto cete ih pokazati jednoj osobi,  okrenuce se vase kolo srece.

 

BLIZANCI

Pokazite da znate sta vam je ciniti i ove dane vesto isplanirajte. Kao i obicno, jedna ce vas vodolija odvracati.Nemojte joj ciniti na volju, jer ste je mnogo puta ispostovali.Vase misli se moraju razbistriti i pokazite da je dosta ustupaka.

 

RAK

Nesto ste vesto planirali, ali ste krili, ali ce vas neko otkriti.Tako ce se i vasi dalji planovi  morati da zalede i da ostanete u mestu.Zasto pustate da vas neko obeshrabri skoro svaki put kad  nesto naumite? Pokazite se jacim nego sto jeste!

 

LAV

Kolo srece je konacno na pomolu da vam se okrene.Nadate se da cete se moci  da se nosite sa nekom velikom i  iznenadjujucom promenom.Vec ste postali i osetljivi,  i nezni, ali cete morati da uhvatite svoj pravac. Cinite sve  kako biste odrzali pozitivan tok stvari.

 

DEVICA

Neko vam zeli biti na teretu i sada je vreme da se oslobodite toga. Vreme je da kazete stop osobi koja vam namece svoju volju.Suvise ste trpeli i vreme je da  sada pokazete svoj tempo i svoj licni pravac. Ne dajte se  obeshrabriti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2