U zadnjim danima marta slede raskidi i razocarenja ovim znacima!

U zadnjim danima marta slede raskidi i razocarenja ovim znacima!

2024-03-25 0 By Admin

Raskidi i razocarenja su bas ono sto sledi sada na kraju meseca, pa ce neki i dalje uzivati,dok ce se ove tuzne stvari desiti ovim znacima…

OVAN

Raskidi su neminovne stvari izmedju dva bica i to vam je bolje da prihvatite. Na vasu veliku srecu sve ce biti kako treba kod vas.Vasa emotivna veza nije najbolja, ali nije ni toliko losa. I dalje cete trajati jer se trudite koliko god mozete.

 

BIK

Da ste na mestu neke druge osobe, vi biste sigurno potonuli.To vam je samo razlog vise da poverujete u ono sta neki trpe. Zato je vreme da  se okrenete sebi i saberete svoju celu situaciju.Da pocnete ceniti ono sto imate i da zberete da ste u boljoj poziciji od mnogih.

 

BLIZANCI

Povijate se kako vetar duva i tako i morate jer vam nije lako. To i nije dobro jer ce vas neki svrstati u one koji misle samo o sebi. Imacete losu situaciju koju cete probati da izbegnete, ali cete se saplesti o svoju losu volju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vrlo lako mozete izazvati raskid jer cete sebicno da branite sebe. Necete ni hteti da se osvrnete na drugu stranu i uvidite kako je njoj. Mozda ne trebate biti tako otresiti, niti ignorisati onog koga ste voleli.I on je ljudsko bice koje ima svoje lose i dobre  osobine, makar i bili ljuti.

 

LAV

Raskidi su na pomolu mnogima, pa i  od vase ljubavi nece ostati nista jer cete biti razocarani njome. Ona koju ste voleli povredice vas ne razmisljajuci.Morate joj tolerisati sta vam je ucinila jer ste se inatili prema njoj.Vi ste terali inat da joj ucinite nazao, i cemu sada ljutnja?

 

DEVICA

Vasi zadnji dani u ovom mesecu ce da budu dosta dobri. Sto se tice  vasih obaveza vi ih obavljate na vreme  i nemate sanse  da strepite od bilo cijih prigovora. Ipak ce vase emotivno polje da pokaze neke nemire i neprijatne situacije.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2