Istina o tome koliko ce tvoj znak imati srece u aprilu:Evo ko ce biti najsrecniji!

Istina o tome koliko ce tvoj znak imati srece u aprilu:Evo ko ce biti najsrecniji!

2024-03-29 0 By Admin

Istina ostvarnoj sreci jednog znaka koji ce sebe smatrati najsrecnijim, uskoro ce na videlo dana!

OVAN

Istina o svacijoj sreci videce se tokom sledeceg meseca.Prolece je i samo po sebi izmami osmeh na lice. Da li ce se to desitii vama, zavisice samo od vas. Imacete lepu sansu a vi je iskoristite.Sve je bolje osim da stojite u mestu.

 

BIK

Pred vama je svakako mesec vaseg rodjenja pa biste trebali da slavite.Ne radujete se nesto posebno, ali vase vreme je pred vama.Moracete da ucinite rez i da okrenete novi list. Ovo ce za vas biti mesec velikih promena ali i jos vecih zivotnih odluka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ne ostaje vam mnogo izbora osim da prihvatite  svoju situaciju.Morate se pomiriti sa tim da je tesko, ali svakako da izlaz uvek postoji. Vreme je da se malookrenete vedrijoj strani. Tu je jedan rak koji ce vami vedriti i oblaciti.

 

RAK

Mnogo ste privrzeni jednom blizancu, bez obzira sto se mnogo razlikujete. Veze vas ista sudbina i osecanja koja ce vas povezati u nadi do bolje sudbine.  Istina ce se tek videti, ali oboje ste vezani i ljubavlju.I dalje budite jaki i budite mu izvor i snaga.

 

LAV

Da ste voljni za nove korake,i niste ,ali cete morati biti.Od  vas se  ceka da se tokom ovog proleca ponovo zaljubite. Ne smete se zapostaviti i biti  mnogo neodlucni i bezvoljni.Pokusajte da se  oduprete losoj proslosti i da zaplovite u bolje dane.

 

DEVICA

Licno niste bili spremni za neke kompromise i stalno ste se bunili. Izdesavalo se svasta u zivotu vas i vaseg partnera. Zato ste se malo primirili i  onda ste postali  mnogo tolerantniji.Morate se  okrenuti  svojim boljim, ali zajednickim  ciljevima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2