Novi mesec donosi i novu ljubav:Aprilska ljubavna desavanja!

Novi mesec donosi i novu ljubav:Aprilska ljubavna desavanja!

2024-03-31 0 By Admin

Ljubavna desavanja u toku aprila donece vam sve  lepo,nekome i novu ljubav…

OVAN

Desavanja na polju ljubavi koja vas cekaju, bice vrlo burna.Od vas se ceka da budete verni svojim osecanjima i da znate sta vam je ciniti. Budite dobro raspolozeni, pokazite da se vasa ljubav moze  srediti.Bez obzira na sve bure i oluje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Cinite bas sve da se nesto menja u vasem zivotu. Moracete da nacinite velike promene koje ce se odraziti ovog meseca. Sve sto biste prizeljkivali, moze vam se  i ostvariti. Vreme je da budete svesni da ovako vise ne ide i budite spremni za nove korake.

 

BLIZANCI

Desavanja za ovaj mesec ce svakako biti turbulentna. Kod vas je obicno bas tako uvek, ali cete  i sada imati bas takva desavanja. Navikli ste da idete napred, pa da se vracate nazad, pa tako u krug. Vreme je da budete spremni da nadjete i uhvatite pravac.

 

RAK

Mnogo ste podnosili i mnogo trpite i sada.Vise necete i ne mozete tako, pa je vreme za velike odluke. Mada se niste do sada suprostavljali ni partneru, ni drugima, sada cete morati.Moracete tako, ili ce trpeti vasa koza i vasa sreca.

 

LAV

Nemate srece  i to vam je ono u sta ste  skoro ubedjeni. Vasa dosadasnja  desavanja na emotivnom planu, nisu vas uverila u drugacije.Mozda ce  vas ovaj mesec morati da   vrati na pocetak i da vas uvede u neka lepsa ubedjenja.

 

DEVICA

Morate znati da vasa  sreca zavisi od  mnogo efekata, ali da ste u sustini, vi glavni. Pokazite da cete biti spremni da se snadjete  i da se izborite za srecu. Vreme je da se zna sta ste spremni da tolerisete, pa ce vasa sreca  da deluje i veca i lepse.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2