Videce pravo lice nekoga do koga im je stalo:Ove znakove ceka velika i bolna izdaja!

Videce pravo lice nekoga do koga im je stalo:Ove znakove ceka velika i bolna izdaja!

2023-04-04 0 By Admin

 Naredni period ce ovim znacima biti jako tezak i bolan. No, svaki pocetak ima i svoj kraj, i sve bude i prodje….

 

 LAV

Izdaja je ono sto vas ceka u danima koji su pred nama. Vi ste  izgubili jednu divnu osobu zato sto ste zeleli mnogo vise od onoga sto ste imali. Moze se cak reci da ste izgubili osobu koja vas je iskreno volela  zato sto ste verovali drugoj osobi,koja se samo sa vama na neki nacin poigrala.

Sad ce doci do toga da vidite pravo lice te osobe a vi ni sami necete znati sta da radite,ni kako da se ponasate.  Konacno ce vam biti jasno koliko je velika vasa greska,  i koliko ste zapravo pogresili sto niste znali da uzivate u sreci koju ste imali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Izdaja vas ocekuje, a vi cete biti  silno razocarani i paticete kao nikada do sada. Mogli ste biti najsrecniji na svetu, ali prosto,  vi ste pored  srece koju ste imali,  zeleli jos i jos. Sad sledi velika tuga i bol,  a ne mozete bas nista da uradite kako bi ste tu gresku ispravili. Vreme ne moze da se vrati. Naucite  nesto iz ove lekcije, i kada konacno pronadjete nekoga ko ce prema vama biti iskren-onda tu osobu cenite i cuvajte.  Malo je prilika u zivotu kada nas neko voli iskreno, a vi ste bili  iskreno voljeni,  neko vam je bio predan… No, vi to niste znali ceniti.  Sada, kada vas ceka izdaja od osobe za koju mislite da vam je odana i verna…  Stize tuga i kajanje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2