Odluka koja ce zaboleti:Srce ce uciniti pogresan potez-ovaj znak ce patiti kao nikada!

Odluka koja ce zaboleti:Srce ce uciniti pogresan potez-ovaj znak ce patiti kao nikada!

2024-04-05 0 By Admin

Potez koji sledi u narednim danima bice nista drugo, no velika pogresna odluka jednog zodijaka…

 

OVAN

Potez koji sledi bice jako pogresan i nece vam doneti dobro.Vi cete ga uciniti u zelji da popravite stvari i da vase emotivno polje bude bar malo bolje. Sta cete cak i na svoj ponos i dostojanstvo, da biste spasili ljubav. I to ce biti vasa pogresna odluka  jer ce vasa ljubav utihnuti.

 

BIK

Slede vam neke stvari koje ce vam doneti novi dani, a da vam nece biti po volji. Od vas se ceka  da se izborite u situaciji koju cete smatrati nepovoljnom. Nece  biti nepovoljna samo za vase nove korake, vec i za vase poslove.  Na ljubav svakakoi ne mislite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Potez koji morate napraviti uskoro, povesce vas u nova poglavlja.Pravo je vreme da se okrenete napred i da idete u smeru sto vas vodi ka uspehu Jako ste snalazljivi pa vas  ceka lep uspeh u nekim koracima koje cete ciniti dalje.Pred vama  nesto prelepo.

 

RAK

Ljubav koja ce vas poneti ka jednom lavu, dace vam snagu vetra. Oseticete se tako lako i  lepo i vreme je da budete  spremni  da  je nosite. Jednoj cete osobi postati  sve, bas kao i ona vama. Bice to nesto jako lepo sto vam se odavno nije desavalo.

 

LAV

Vreme je da postanete odlucni i da povucete  jedan potez. Pazite da ne bude pogresan kao neki dosadasnji sto su  bili do sada. Mozda cete sa njim da  nadjete pravac i da uhvatite neki cilj.A vas cilj uvek vodi samo u jednom pravcu i ka jednoj jedinoj osobi.

 

DEVICA

Kad srce ucini pogresnu  odluku, zna se da slede i neki koraci koji vas pocnu kociti. Ovih dana cete sagledati svoju veliku gresku.Ono u sto ste se nadali celim srcem, pokazalo se kao pogresan potez.Onaj koji ce slomiti vase srce i satrati vase nade.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2