Nedelja, ponedeljak i utorak ce ovim znacima doneti  ostvarenje zelje na koju cekaju celog zivota!

Nedelja, ponedeljak i utorak ce ovim znacima doneti ostvarenje zelje na koju cekaju celog zivota!

2023-04-08 0 By Admin

 Vrlo je moguce da ce ovo biti dani tokom kojih ce sve doci na svoje, ako ste rodjeni u navedenim znacima zodijaka….

 

 OVAN

Vama ce ova tri dana doneti priliku da se uverite u to da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Vi ste znak koji je prosao mnogo toga ali  nema nimalo sumnje da je sada vreme za ljubav.

 

BIK

Ono sto treba da  znate jeste da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren u svojim namerama koje ima sa vama. Na vama je da se zapitate sta je zapravo ono sto zelite. Slede vam dani za promene.

 

BLIZANCI

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono o cemu mastate. Postoji neko iz vase proslosti o kome jako mnogo mislite i imajte na umu da je zapravo vrlo moguce da cete saznati da ta osoba prema vama oseca isto.

 

 RAK

Konacno, dolaze dani za ljubav. Dakle, tri dana koja su pred nama vama mogu doneti mogucnost da se uverite u necije emocije. Jednom raku je stalo do vas i spreman je da vam to dokaze i pokaze na delu.

 

 LAV

Sve ce biti u redu kada ste vi u pitanju. Vreme je da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu da tim. Cuda ce biti moguca ali vrlo je vazno da nikome ne dajete laznu nadu. Ako vam do nekoga nije stalo onda to i recite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je on iskren u svojim namerama koje ima sa vama. Ne treba nikome da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Mislite o tome.

  Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2