U narednim sedmicama,ovim znacima ce srce biti slomljeno:Cekaju ih teski dani i suze!

U narednim sedmicama,ovim znacima ce srce biti slomljeno:Cekaju ih teski dani i suze!

2024-04-07 0 By Admin

  April ovim znacima ni u kom slucaju nece biti ono sto su zeleli. U narednim sedmicama, oni ce moci da kazu da nazalost ispastaju zbog tudjih gresaka.

 

 STRELAC

U narednim sedmicama ce doci do toga da vidite pravo lice nekoga do koga vam je stalo. Vi ste sada osoba koja misli da je voljena, da ima kraj sebe pravu osobu, ali sve ce se promeniti u danima koji su pred nama.

Ona je neko ko je u vasoj blizini samo zato sto ima neku korist, a ne zato sto vas voli, kako bi ste vi zeleli. Doci ce do toga da se razocarate i necete ni sami znati sta vas je zapravo snaslo.

Ali, polako. Imajte na umu da ce tek doci do promena, i da je zapravo dobro da od nas odu oni koji su pogresni da bi dosli oni koji su vredni toga.

Ako ste sada  u vezi, raskid je vrlo moguc, i naravno da vam to nece lako pasti. Dajte sebi vremena da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Nemojte samo ocajavati i misliti da je vas  zivot stao. Ta osoba ce jedva docekati da vas vidi tuzne i slomljene. Nemojte joj priustiti da se nasladjuje vasim bolom ni u kom slucaju. Umesto toga, u inat njoj, nadjite snage i nacina da sve prebolite i da izdrzite sve sto vas ceka. Iskreno receno, vama hoce do kraja ovog meseca srce biti slomljeno, ali itekako ce doci neko drugi ko ce umeti da vas usreci na nacin na koji zasluzujete. I to je jedino sto je istinski vazno i bitno.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2