Ljubav u narednim danima:  Jednom zodijaku ce voljena osoba slomiti srce!

Ljubav u narednim danima: Jednom zodijaku ce voljena osoba slomiti srce!

2023-04-08 0 By Admin

VAGA

Nastojite da sve savladate i da vasa polovina srca ne  brine.Tako zovete svoju  srodnu dusu, i vreme je da se i ona ostvari u svemu sto je sanjala sa vama. Vasa je sreca i vas mir ono sto je najvaznije, i iskreno se nadate da cete uspeti da je ocuvate. Vasa sreca je da sve traje i sve postaje  tako lepo, da je vreme da razmislite da svoju vezu i ozvanicite.

 

SKORPIJA

Osecaj vas tera da pokazete  sav vas bes  i sve ono sto vas  muci.Nesto cete saznati, a vi kad osetite da ste prevareni, tesko je onom ko je to i ucinio.I sada cete  morati da se  pred partnerom otvorite i iznesete sve dileme. Recite sta ste culi, i trazite obrazlozenja, ako ih ikako mozete sabrati i uvaziti. Ako vas partner bude lagao, to znate i vi, i on: zazalice!

 

STRELAC

Vasa srodna dusa jos nije kraj vas, jer osecate da je jos niste nasli. Uporno tragate za njom i nadate se da cete je i vi naci. Imali ste brojne veze koje su se zavrsavale  avanturom. Vi ste cuveni zavodnik po zvanju, a samo vi znate da niste srecni.  I da je vase traganje za srodnom dusom i polovinom svoga srca, beskonacno daleko.Mozda i nije, samo vam se cini!

 

JARAC

Mozda vam se samo cini, ali morate da dobro sagledate, da li ste u pravu. Radi se o velikoj slicnosti sa vama, osobe koja vas simpatise i salje tajne poglede. I vi joj isto tako odgovarate, ali nikako da pridjete jedno drugome.Dani pred vama resice vase dileme i sledi vam susret oci u oci. Bice to fatalan spoj dve duse koje su se trazile dugo.I slucajno  prepoznale.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Niste spremni da sagledate stvari iz drugoga ugla, no samo onako kako ih vi vidite. Vas partner  pokusava da vam objasni na sto nacina i iz stotinu pokusaja! Na zalost to ce vas udaljiti jedno od drugoga. Necete  uspeti da se resite nesporazuma  i vasa veza ce pretrpeti poraz.Samo sa vase strane i vasom krivicom, jer cete  svojom tvrdoglavoscu upropastiti sve.

 

RIBE

Kao da ste znali, ili tek predosecali, sta ce da bude. Prevareni i ostavljeni, bolujete svoju bol. Onaj koga ste voleli od zivota vise, izdao je vase poverenje. Voleli ste beskrajno i suvise ste verovali recima, mada delima nije pokazivao. U nadi da ce se stvari popraviti na bolje, sve je dovelo do kraja. Partner nije odoleo  da vas prevari sa nekim sa strane. I zbog jedne kratke avanture, izgubice vas, koji ste beskrajno verovali i voleli bezgranicno!

Stranice: 1 2