Sreda,cetvrtak i petak-astro prognoze za sve znakove:Saznajte sta vas ceka!

Sreda,cetvrtak i petak-astro prognoze za sve znakove:Saznajte sta vas ceka!

2024-02-27 0 By Admin

 Vrlo je moguce da ce tri dana koja su sada pred nama biti sjajna prilika da jedan zodijak ostvari svoje velike zelje. Evo o cemu je zapravo rec.

 

OVAN

Moramo da kazemo da vas ceka jedna velika odluka. Da ste vi znak koji ce u danima koji su pred nama moci da kaze da je dobio sve ono o cemu je do sada samo mastao. Razmislite o tome i znacete i sami sta je ono sto ovog puta treba da uradite.

 

BIK

Konacno, sreca u najavi i za vas. Tri dana koja slede ce biti prilika da vam se ostvari jedna velika zelja. Nema bas nimalo sumnje da ste zasluzili srecu koja je sada pred vama. Posle niza suza, konacno vam sledi nesto lepo i zanimljivo. Mislite o tome.

 

BLIZANCI

Vazno   je da imate na umu da dolaze dani za ljubav. Da je vreme da se fokusirate na sebe i na ono do cega je vama licno stalo. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. No, ako postoji neko do koga vam je stalo znajte da to treba i da kazete.

 

RAK

Sve je doslo na svoje. To je ono sto je izvesno. Slede vam tri dana kada ce ljubav moci da pobedi. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Slede iznenadjenja i dani kada cete moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste do sada samo mastali.  Sreca vam kuca na vrata.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Vrlo je moguce da vas ceka ostvarenje jedne velike zelje. Dakle, vi ste znak kojem ce tri dana koja su pred nama doneti mogucnost da dobije ono sto zeli. Neko iz vase proslosti zeli sa vama da nastavi tamo gde je stao. Samo vi znate da li je to ono sto zelite i da li ste spremni da prastate.

 

DEVICA

Ljubav vam je na prvom mestu. To je ono sto moramo da kazemo. Jedan rak je iskren prema vama i voli vas vise nego sto mozete da zamislite. Samo je vazno da imate na umu da mozete dobiti tacno onoliko koliko pozelite, i ni manje ni vise. Razmislite i bice vam jasno sta treba da radite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2