Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Konacno sreca za Skorpiju i Lava!

Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Konacno sreca za Skorpiju i Lava!

2023-04-21 0 By Admin

 Vrlo je vazno da kazemo da ce tri dana koja su pred nama doneti mnogo toga. Jedan zodijak ce morati da donese veliku odluku.

 

 OVAN

Konacno cete i vi moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste mastali. Neko iz vase proslosti zeli sa vama jos jednu sansu. Da li cete je dati ili ne, to je samo na vama, ali svakako da treba da znate da je neko spreman da vam bude podrska u svemu.

 

BIK

Ono sto moramo da naglasimo jeste da treba da znate da je jedna vaga iskreno zaljubljena u vas. Spremna je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu,a sve ostalo je sada samo na vama. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Mogli bi ste se kajati posle.

 

 BLIZANCI

Dolaze vam dani za promene. To je ono sto je bitno da znate kako bi ste mogli o svemu dobro da razmislite. Neko iz vase proslosti zeli sa vama jos jednu sansu,a samo vi donosite odluku da li ste spremni da prastate ili ne. Nemojte ciniti ono sto vase srce ne zeli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Konacno i vama sledi sjajan period. Znak ste koji je uvek pokusavao da usreci druge ljude,a sada su pred vama dani kada cete i vi sami moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada mastali. Slusajte svoje srce, jer ono zna sta je za vas licno najbolje i pustite da vas ono vodi.

 

 LAV

Sve je u redu, i nema nimalo sumnje da su pred vama sada dani kada ce neko da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite i dozvolite sebi da vas vodi vase srce. Uz samo malo srece vi bi ste mogli dobiti sve ono o cemu ste mastali. Nemojte zaboraviti da je zivot ipak samo jedan.

 

 DEVICA

Konacno su pred vama dani za srecu. Nemojte odustajati od onog sto zelite, jer ce ovo biti dani kada emocija moze da vam bude na prvom mestu. Nemojte odustajati od onog sto vase srce zeli ma sta vam ko rekao. Vas zivot je ipak samo vasa stvar. Ucinite onako kako vam nalaze vase srce.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2